Fotbal international

Saint Etienne-PSG 0-1. Derby decis de Mbappe. Parizienii, avans colosal în clasament! Video

17.02.2019 | 23:38
Saint EtiennePSG 01 Derby decis de Mbappe Parizienii avans colosal in clasament Video

PSG a câștigat cu 1-0 partida jucată în deplasare cu Saint Etienne, unicul gol al meciului fiind marcat în minutul 73 de Kylian Mbappe, din pasa lui Dani Alves. 

Parizienii au acum 12 puncte avans în clasament față de Lille, ocupanta locului 2, în condițiile în care au două meciuri în minus. Avansul față de marea rivală Marseille este de 22 de puncte!

Min. 73 GOOOOOOOOOL PSG! Mbappe înscrie superb VIDEO AICI

Min. 45: La pauză, St. Etienne și PSG sunt la egalitate, scor 0-0.

START DE MECI


Meciul Saint Etienne – PSG se joacă duminică, 17 februarie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 26-a din Ligue 1. Liderul campionatulu va avea un meci greu, pentru că Saint Etienne se află în preajma podiumului și numai un rezultat pozitiv într-un astfel de meci ar legitima aspirațiile verzilor la un loc între primele patru.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul din Ligue 1 PSG are un avans mare față de locul secund, Lille, dar și trei meciuri mai puțin, ceea ce face din echipa pariziană o formație ca și campioană și în acest sezon. Saint Etienne face un campionat bun și are 40 de puncte, pe locul 5, la egalitate cu locul 4 Marseille, dar care are un meci mai mult. Cu cel puțin un egal în fața lui PSG sfinții ar trece peste Marseille pe loc de Europa League.

Saint Etienne – PSG Live Stream Online pe Digi Sport

Partida Saint Etienne – PSG are loc duminică, 17 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Geoffroy Guichard, cu casa închisă, interesul pentru meci fiind foarte mare. Jocul contează pentru etapa cu numărul 26 din Ligue 1, pentru oamenii lui Thomas Tuchel acesta fiind însă doar al 23-lea din campionat în acest sezon. Veți putea viziona acest meci pe canalul Digi Sport 2. Și puteți accesta inclusiv site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Saint Etienne - PSG. Germanul Julian Draxler va fi din nou titular
Saint Etienne – PSG. Germanul Julian Draxler va fi din nou titular

Thomas Tuchel va folosi același unsprezece din meciul câștigat la mijlocul săptămânii la Manchester, în Champions League. Neymar e absent pe termen lung, iar Meunier și Cavani nu sunt refăcuți. La aceștia se adaugă și Choupo-Moting, deci un alt atacant în minus. Mbappe trebuie să rămână obligatoriu în prima echipă, iar germanul Draxler, care a făcut un meci foarte bun pe Old Trafford, va figura și el ca titular. Judecând după rezultatul din Champions League cu acești jucători bookmakerii acordă cota de 1,60 la victorie pentru PSG și 5,50 pentru gazde, iar egalul e cotat la 3,70. Însă fie și simpla opțiune un gol marcat de gazde merită încercată, la cota de 1,55.