Sporturi

Sala Polivalentă din Cluj se umple și fără Simona Halep! Au mai rămas sub 1.500 de bilete cu 24 de ore înainte de debut. EXCLUSIV

06.02.2020 | 12:43
Sala Polivalenta din Cluj se umple si fara Simona Halep Au mai ramas sub 1500 de bilete cu 24 de ore inainte de debut EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

România – Rusia este evenimentul începutului de an în tenisul românesc, în Sala Polivalentă din Cluj, iar fanii români au luat cu asalt casele de bilete, chiar dacă inițial erau așteptări mai mici.

BT Arena va fi plină la România – Rusia

Simona Halep a anunțat că nu va veni la întâlnirea de Fed Cup de vineri și de sâmbătă împotriva Rusiei, iar organizatorii s-au temut că impresionanta sală din Cluj nu se va umple, interesul fiind mai scăzut. Nu a fost cazul de așa ceva, iar FANATIK a aflat că s-au vândut aproape toate biletele cu 24 de ore înainte de primul meci de simplu.

ADVERTISEMENT

Primele informații din Cluj arătau că s-au vândut maximum 4.000 de tichete, iar oficialii din Federație sperau la 6 sau 7.000 la primele două confruntări de simplu de vineri.

Așteptările lor au fost depășite cu mult, iar în acest moment au rămas sub 1.500 de bilete disponibile. Surse din cadrul FRT susțin că mai sunt sub 800 de tichete la inelul 1, în timp ce inelul 2 este deja sold-out.

ADVERTISEMENT

Au mai rămas bilete la inelul 3 din Sala Polivalentă din Cluj, în jur de 300-400. În acest moment, suporterii care mai vor să vadă partidele din România – Rusia trebuie să se grăbească, interesul fiind destul de mare în Cluj-Napoca

Emil Boc, apel către fanii tenisului

Primarul Emil Boc a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK înainte de duelurile de Fed Cup cu Rusia, în care a reiterat importanța suporterilor pentru fetele noastre: „Cu această ocazie, fac un apel către toți clujenii, către toți transilvănenii, către toți românii. Veniți să susțineți echipa națională de Fed Cup și alături de voi putem să ne calificăm”.

ADVERTISEMENT

BT Arena a găzduit echipa României de Fed Cup în 4 ocazii până acum. Debutul a fost făcut în 2016, cu dueluri împotriva Cehiei și Germaniei, iar după doi ani, în 2018, am reușit să învingem Canada și Elveția într-o sală plină, cu 10.000 de fani care au făcut show pe durata weekendurilor de la Cluj.

Sala Polivalentă din Cluj s-a umplut și la Sports Festival de anul trecut, când Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini, Daniela Hantuchova și antrenorii Darren Cahill și Andrei Pavel au făcut spectacol. Atunci au fost prezenți peste 9.000 de spectatori și a fost și primul moment în care Simona i-a transmis lui Cahill că îl așteaptă din nou în echipa ei. După numai 4 luni, tehnicianul australian a revenit ca antrenor full-time al lui Halep.

ADVERTISEMENT