Fotbal international

Salah a fost la un pas să joace la Sofia sau la Varşovia! Incredibil, dar a fost respins

10.05.2018 | 19:42
Salah a fost la un pas sa joace la Sofia sau la Varsovia Incredibil dar a fost respins

Unul dintre  cei mai buni atacanţi din lume la această oră, egipteanul Mohamed Salah, nu a fost departe de a juca la Sofia sau la Varşovia, până să ajungă să semneze cu FC Basel. Mohamed Salah, faraonul din oraşul Beatleşilor (Liverpool) are chiar mari şanse în acest an să se bată la Balonul de Aur cu Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi!

Pe vremea când Salah se afla în campionatul Egiptului, un fost internaţional bulgar, Ilia Diakov, care a jucat la ŢSKA Sofia, l-a recomandat cu insistenţă conducerii alb-roşilor. Se întâmpla în anul 2012. Diakov a putut să îl vadă pe Salah pentru că o perioadă a activat şi el în fotbalul egiptean.

Salah a ajuns la Basel după ce a fost la un pas să joace la Sofia sau la Varşovia

Însă conducerea lui ŢSKA a respins propunerea făcută de către fostul ei jucător, motivaţia fiind că este extracomunitar şi ar fi mult prea complicat ca să se facă transferul. Dacă ar fi spus da ŢSKA ar fi pus mâna pe o mină de aur pe o sumă derizorie, numai 200.000 de euro!

Cu un înainte egipteanul mai fusese propus unui club din fostul spaţiu comunist european, la Legia Varşovia, dar şi conducerea polonezilor a spus că nu e interesată de serviciile unui jucător despre care nu se auzise nimic. Suma pe care trebuia să o plătească Legia este incredibilă, numai 100.000 de euro! Astăzi Salah este un star la nivel mondial, golgeter în Premier League