ADVERTISEMENT
Fotbal international

Salah ar putea să fie suspendat trei etape în Premier League! Ce a făcut la ultimul meci. Video

Autor: Razvan Nicolae | 30.04.2018 | 08:47
Salah ar putea să fie suspendat trei etape în Premier League! Ce a făcut la ultimul meci. Video
Mohamed Salah ar putea să fie suspendat trei meciuri în Premier League

Mohamed Salah are probleme în Premier League, unde ar putea să primească o suspendare de trei etape. Internaţionalul egiptean a avut un conflict în timpul meciului Liverpool – Stoke, iar Federaţia Engleză de Fotbal urmează să analizeze incidentul.

ADVERTISEMENT

În primele minute ale celei de-a doua reprize, Mohamed Salah a părut că vrea să-l lovească pe Bruno Martins Indi, după ce internaţionalul olandez l-a şicanat. Andre Marriner, arbitrul partidei, nu a observat incidentul, însă Federaţia Engleză de Fotbal analizează potenţialele incidente violente neobservate de oficiali în timpul meciului.

Mohamed Salah află în 24 de ore dacă va fi suspendat în Premier League

Imaginile video vor fi analizate de foşti arbitri, iar Mohamed Salah va afla până marţi dacă va fi suspendat trei etape în Premier League, pedeapsă acordată automat pentru astfel de incidente. În cazul în care va fi găsit vinovat, internaţionalul egiptean va rata şansa de a bate recordul de cele mai multe goluri marcate de un fotbalist în timpul unui sezon din prima ligă, 31 de reuşite, deţinut de Alan Shearer, Cristiano Ronaldo şi Luis Suarez.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!