Începe războiul pe semnătura lui Salah! Doi giganţi, gata de oferte incredibile

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/04/2018, 08:19
Începe războiul pe semnătura lui Salah! Doi giganţi, gata de oferte incredibile

Mohamed Salah este cel mai în formă atacant din Premier League, egipteanul reuşind să marcheze 29 de goluri în cele 31 de meciuri jucate în prima ligă din Anglia. Atacantul de 25 de ani este pe lista lui Real Madrid, însă madrilenii s-ar putea duela cu PSG pentru realizarea transferului.

Conform jurnaliştilor de Le10Sport, vicecampioana Franţei a intrat în contact cu impresarul internaţionalului egiptean. Mohamed Salah este dorit de PSG, care, cel mai probabil, îl va vinde pe Edinson Cavani în această vară.

Câţi bani ar putea să ofere Real Madrid

Real Madrid este interesată, la rândul ei, de Mohamed Salah, iar presa din Anglia a anunţat că Florentino Perez ar fi dispus să plătească 200 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce pe “Santiago Bernabeu”. Atacantul de 25 de ani a fost adus la începutul sezonului de la AS Roma, Liverpool plătind 42 de milioane de euo pentru realizarea transferului.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×