Fotbal international

Salah îl ironizează pe Robertson: „În sfârșit, a dat și el gol!” :) Fundașul mai marcase doar o dată pentru Liverpool

03.10.2019 | 00:56
Salah il ironizeaza pe Robertson In sfarsit a dat si el gol   Fundasul mai marcase doar o data pentru Liverpool
ADVERTISEMENT

Liverpool a avut un meci foarte dificil cu Red Bull Salzburg, chiar pe Anfield. Vicecampioana Angliei a condus cu 3-0 pe Red Bull Salzburg, după golurile lui Sadio Mane, Andy Robertson și Mohamed Salah, însă au fost egalați de campionii Austriei prin golurile lui Hee-Chan Hwag, Takumi Minamino și Erling Haland. Golul victoriei a venit în minutul 69, când Salah a reușit „dubla”. Egipteanul l-a ironizat pe Robertson la finalul partidei, pentru că a reușit în sfârșit să mai dea un gol pentru „cormorani”.

Salah l-a ironizat pe Robertson, după golul marcat

Mohamed Salah s-a bucurat de golul marcat de Andy Robertson cu Red Bull Salzburg, iar la sfârșitul partidei a glumit spunând că era și cazul să mai marcheze, după o pauză de un an: „În sfârșit a dat și el gol! Nu marchează prea des, dar munca sa de pe teren ne ajută mereu. Suntem foarte fericiți pentru el că a reușit să înscrie”

ADVERTISEMENT

Golul contra austriecilor a fost primul gol înscris de fundașul scoțian în Champions League, iar singurul lui gol pentru Liverpool fusese marcat în mai 2018, la un meci de Premier League, împotriva lui Brighton.

  • 25 de ani a împlinit Andrew Robertson pe 11 martie
Andy Robertson. Sursă foto: liverpoolfc.com
Andy Robertson. Sursă foto: liverpoolfc.com

Declarațiile lui Klopp de la final

Jurgen Klopp a declarat la sfârșitul partidei că nu a fost supărat pe jucătorii săi„Chiar nu m-am supărat deloc pe ei. În primele 30 de minute nu-mi venea să cred că aveam 3-0, dar imediat cum au schimbat tactica, ne-au bulversat și ne-au surprins. Știam că Salzburg este o echipă periculoasă cu jucători de mare calitate”.

ADVERTISEMENT

„Este foarte important că am luat cele 3 puncte, ăsta a fost scopul nostru, iar ceea ce s-a întâmplat cu Salzburg este o lecție binevenită, pentru a fi mult mai atenți la următoarele meciuri”, a mai spus Jurgen Klopp.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrew Robertson, conform transfermarkt.com