Video. Promoţie de senzaţie! O companie de telefonie mobilă oferă minute gratuite pentru golurile lui Salah

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
20/03/2018, 21:38
Video. Promoţie de senzaţie! O companie de telefonie mobilă oferă minute gratuite pentru golurile lui Salah

Mohamed Salah este cel mai la modă nume din Premier League în acest moment. Internaţionalul egiptean a marcat patru goluri în meciul Liverpool – Watford 5-0, din ultima etapă de campionat din prima ligă a Angliei, şi a ajuns la 28 de reuşite în acest sezon.

Compania Vodafone Egipt s-a gândit la o campanie inedită şi a filmat un spot comercial cu Mohamed Salah. Clienţii companiei vor primi, până la finalul sezonului, câte 11 minute gratuite de fiecare dată când starul lui Liverpool va marca.

Salah putea aduce 172 de milioane de minute cu cele patru goluri

În octombrie 2017, Vodafone Egipt avea peste 43 de milioane de clienţi, ceea ce va însemna că o nouă prestaţie a lui Salah, ca cea din meciul Liverpool – Watford 5-0, să fie o lovitură destul de puternică pentru companie.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×