Dezvăluirea starului de la Liverpool! ”Eram speriat că poate nu voi deveni fotbalist”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
20/03/2018, 08:07
Dezvăluirea starului de la Liverpool! ”Eram speriat că poate nu voi deveni fotbalist”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Atacantul egiptean Mohamed Salah a vorbit pentru site-ul oficial al clubului FC Liverpool, după ce a marcat patru goluri în victoria din Premier League cu 5-0 obţinută de ”cormorani” în weekend, pe teren propriu, în faţa formaţiei Watford.

”În copilărie trebuia să plec mai devreme de la şcoală ca să ajung la antrenamente. Mă duceam de la 7 la 9 la şcoală şi apoi aveam bilet de voie pe care să-l prezint la club: . Cinci zile pe săptămână, în fiecare săptămână pentru 3 sau 4 ani am făcut treaba asta”, a povestit golgeterul din Premier League.

Salah: ”Îmi doream să fiu ca Ronaldo, Zidane şi Totti”

”Plecam la 9 dimineaţa de la şcoală, ajungeam la terenul de antrenament în jur de 14–14:30. Terminam pregătirea în jur de 6 seara, plecam spre casă, unde ajungeam la 10 sau 10:30 seara. Mâncam, dormeam şi a doua zi o luam de la capăt. Şi nu luam doar un autobuz. Trebuia să schimb 3-4 sau chiar 5 autobuze uneori, ca să ajung la timp la antrenament sau ca să ajung înapoi acasă”, a declarat Salah.

Atacantul lui Liverpool a dezvăluit că s-a îndrăgostit de fotbal când i-a văzut jucând pe brazilianul Ronaldo, pe francezul Zinedine Zidane şi pe italianul Francesco Totti: ”M-am îndrăgostit de fotbal când eram copil, pe la 7-8 ani. Îmi aduc aminte că mă uitam la Champions League mereu şi îmi doream să fiu şi eu ca Ronaldo brazilianul, Zidane şi Totti atunci când jucam fotbal pe stradă cu prietenii. Iubesc genul ăla de fotbalişti, fotbalişti care jucau cu magie”.

Închide ×