Fotbal intern

SĂRACII EUROPEI. Doar peste Albania la salarii! Câte „contracte” medii încasează Daum într-o lună!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
23.06.2017 | 00:04
SARACII EUROPEI Doar peste Albania la salarii Cate contracte medii incaseaza Daum intro luna

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ANALIZĂ. SĂRACII EUROPEI. Salariile din fotbalul românesc ne aşează pe penultimul loc între ţările continentului. Clasamentul ruşinii, cine ne-a luat „lanterna” sau câte salarii medii de jucători din Liga I ia selecţionerul Daum în numai o lună, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA.  ULTIMUL MOHICAN. Din echipa care elimina pe Ajax Amsterdam şi învingea pe Chelsea în primăvara europeană a anului 2013 a mai rămas un singur jucător în „roşu-albastru”. Mai are contract până la sfârşitul anului, dar are şi oferte de „afară” pe adresa clubului. Dică şi MM fac eforturi să-l convingă pe Gigi Becali să-l păstreze. Despre cine este vorba, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. DIN NOU CAMPIOANĂ! În sezonul cu cei mai puţini „stranieri” din ultimii 10 ani, „câinii” au fost pe primul loc la… La ce au întrecut „la mustaţă” pe olteni sau pe „astrali” şi detaşat pe „duşmanii” de-o istorie de la FCSB, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

UNIVERSITATEA CRAIOVA. ADIO FC U! Adrian Mititelu „moare”, dar nu se predă! A pierdut procesul cu „Naşul” fost la FRF şi Mitică fost la Ligă, dar nu se lasă înfrânt. Ce soluţie „inventează” ca să-şi ducă mai departe visul, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

INTERVIU. „NOUA FORMĂ A LEGII SPORTULUI VA SALVA FOTBALUL ROMÂNESC”. Spune asta antrenorul care a adus primul trofeu din istorie în vitrina lui FC Voluntari, Claudiu Niculescu. Ce crede despre selecţionerul Daum sau care este cel mai mare regret din cariera de jucător, aflaţi ÎN EXCLUSIVITATE din FANATIK-ul de VINERI!

ANIVERSARE. RAPID ESTE „PESTE TOT ACASĂ” DE 94 DE ANI. Povestea echipei din Giuleşti nu este simplă. Curge vulcanic, cu patos, pe fondul sonor al trompetei lui Tudorică, acompaniată în surdină de „glasul roţilor de tren”. Cum s-a „născut” echipa ceferiştilor şi de ce s-a „îmbrăcat” în vişiniu, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

INEDIT. TUNDE IARBA LA CHIAJNA! Unul dintre „greii” întemniţaţi în celebrul „Dosar al Transferurilor” munceşte „la câmp” ca să-şi diminueze perioada de detenţie. Despre cine este vorba, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

HANDBAL. „MESERIA ASTA NU ESTE RECUNOSCUTĂ ÎN ROMÂNIA!” Despre ce este vorba şi cine face acuzaţia aceasta, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI! Indiciu: totul este legat de transferul de senzaţie al Cristinei Neagu la CSM Bucureşti!

INTERNAŢIONAL. PARTEA NEAGRĂ A SUCCESULUI. Au bani să cumpere… România, dar tot au „fentat” fiscul. După Messi, a venit rândul lui Ronaldo să dea socoteală. Sumele imense imputate de organele de control financiar, modul în care au fost „ascunse”, cum motivează cei doi super-fotbalişti situaţia „infracţională” în care au ajuns, ce modalităţi au ales ca să scape de puşcărie, aflaţi TOTUL din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. JURNAL DE VACANŢĂ AL STARURILOR. După un sezon epuizant, vedetele fotbalului mondial petrec zilele libere în cele mai luxoase destinaţii estivale. FANATIK-ul de VINERI vă oferă fotografii de senzaţie din vacanţele de vis ale jucătorilor de top din Europa.

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!