Fotbal intern

Ce salarii au Christovao și Papazoglou la Dinamo: „A venit și ne-a cerut să îl plătim la jumătate cât timp e suspendat”

01.02.2019 | 20:21
Ce salarii au Christovao si Papazoglou la Dinamo A venit si nea cerut sa il platim la jumatate cat timp e suspendat

Mircea Rednic a vorbit despre salariile pe care le au noii săi atacanți, într-un interviu acordat celor de la Radio Dinamo 1948. Tehnicianul lui Dinamo a spus exact cifrele pe care Alexander Christovao și Athanasios Papazoglou le primesc în Ștefan cel Mare și a discutat și despre suspendarea de care suferă atacantul angolez sosit de la echipa poloneză  Zaglebie Sosnowiec.

„Christovao e un atacant care a acceptat patru mii de euro și să ia două mii de euro pe perioada cât a fost suspendat, că vor fi 5 etape… Dacă tu joci bine, îți vom dubla primele și o să recuperezi. El a fost corect cu noi”, a spus antrenorul Mircea Rednic, pentru Radio Dinamo 1948, cu privire la suspendarea lui Christovao și pe care a moștenit-o din Polonia. Astfel, salariul atacantului angolez este de 4.000 de euro pe lună.

Mircea Rednic a vorbit despre salariile lui Christovao și Papazoglou

Ce salariu are atacantul Papazoglou la Dinamo

Cu aceeași ocazie, Mircea Rednic a spus și salariul pe care îl are Athanasios Papazoglouîn Ștefan cel Mare. Astfel, atacantul grec care a sosit de la Happoel Haifa are un salariu de 7.000 de euro pe lună. Papazoglou a mai trecut de-a lungul carierei pe la Aris Salonic, PAOK Salonic, OFI Creta sau la Olympiakos Pireu.

Ce salariu va avea Papazoglou în Ștefan cel Mare

Mircea Rednic a anunțat după înfrângerea cu Astra Giurgiu, scor 1-4, că va începe curățenia la Dinamo și va renunța la toți jucătorii cu salarii mariUnii aveau și 10.000 de euro și nici nu jucau. I-am băgat pe teren să arate că merită banii ăștia. Adversarii noștri nu cred că aveau salariile astea. Și nu e numai asta. Mie nu mi se pare normal să oferi unui jucător atâția bani și să nu facă diferența”, spunea Mircea Rednic, după partida pierdută contra giurgiuvenilor.