Fotbal intern

Ce salarii au Christovao și Papazoglou la Dinamo: „A venit și ne-a cerut să îl plătim la jumătate cât timp e suspendat”

01.02.2019 | 20:21
Ce salariu are Christovao la Dinamo

Mircea Rednic a vorbit despre salariile pe care le au noii săi atacanți, într-un interviu acordat celor de la Radio Dinamo 1948. Tehnicianul lui Dinamo a spus exact cifrele pe care Alexander Christovao și Athanasios Papazoglou le primesc în Ștefan cel Mare și a discutat și despre suspendarea de care suferă atacantul angolez sosit de la echipa poloneză  Zaglebie Sosnowiec.

„Christovao e un atacant care a acceptat patru mii de euro și să ia două mii de euro pe perioada cât a fost suspendat, că vor fi 5 etape… Dacă tu joci bine, îți vom dubla primele și o să recuperezi. El a fost corect cu noi”, a spus antrenorul Mircea Rednic, pentru Radio Dinamo 1948, cu privire la suspendarea lui Christovao și pe care a moștenit-o din Polonia. Astfel, salariul atacantului angolez este de 4.000 de euro pe lună.

Mircea Rednic a vorbit despre salariile lui Christovao și Papazoglou

Ce salariu are atacantul Papazoglou la Dinamo

Cu aceeași ocazie, Mircea Rednic a spus și salariul pe care îl are Athanasios Papazoglou în Ștefan cel Mare. Astfel, atacantul grec care a sosit de la Happoel Haifa are un salariu de 7.000 de euro pe lună. Papazoglou a mai trecut de-a lungul carierei pe la Aris Salonic, PAOK Salonic, OFI Creta sau la Olympiakos Pireu.

Ce salariu va avea Papazoglou în Ștefan cel Mare

Mircea Rednic a anunțat după înfrângerea cu Astra Giurgiu, scor 1-4, că va începe curățenia la Dinamo și va renunța la toți jucătorii cu salarii mariUnii aveau și 10.000 de euro și nici nu jucau. I-am băgat pe teren să arate că merită banii ăștia. Adversarii noștri nu cred că aveau salariile astea. Și nu e numai asta. Mie nu mi se pare normal să oferi unui jucător atâția bani și să nu facă diferența”, spunea Mircea Rednic, după partida pierdută contra giurgiuvenilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri