Life

Salarii de peste 1.000 de euro la Lidl. Posturile pentru care se fac angajări și pentru care nu ai nevoie de studii superioare

Se fac angajări la Lidl, iar salariile oferite sunt cât se poate de generoase. De asemenea, candidații nu au nevoie nici de studii superioare.
28.08.2023 | 12:10
Salarii de peste 1000 de euro la Lidl Posturile pentru care se fac angajari si pentru care nu ai nevoie de studii superioare
Salarii de peste 1.000 de euro la Lidl. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl face angajări și oferă salarii generoase. Totodată, cei interesați nu au nevoie nici de experiență profesională. Ce venituri poți încasa dacă te angajezi și ce alte avantaje oferă retailerul?

Ce salarii oferă Lidl angajaților săi

Lidl este unul dintre cei mai apreciați retaileri din România. Aici, ofertele sunt extrem de atractive. De asemenea, numeroase produse au prețuri excepționale în timpul săptămânii și chiar și în weekend.

ADVERTISEMENT

Cei interesați de un nou loc de muncă însă, trebuie să știe că se fac angajări aici. Lidl oferă salarii destul de generoase, iar mai mult posturi au fost scoase la concurs. Vânzătorii care vor să muncească cu normă întreagă pot ajunge să câștige chiar și peste 1.000 de euro.

Conform anunțului făcut de cei de la Lidl, se fac angajări în București, Timișoara, dar și Iași. În ceea ce privește salariul oferit, este vorba despre venituri brute lunare de 6.150 de lei.

ADVERTISEMENT

Și în Oradea, Bacău, dar și în Făgăraș se fac angajări. Aici, veniturile brute sunt ceva mai mici, dar totuși generoase. Vorbim despre suma de 5.700 de lei pe lună. Ce alte salarii mai oferă Lidl?

Locul de muncă pentru care poți încasa un salariu brut de aproape 9.000 de lei

Un manager adjunct al magazinului din București ajunge la un venit mediu brut de 8.790 de lei. Trebuie menționat faptul că în venitul acesta se încadrează salariul brut, tichetele de masă, bonusurile, dar și primele ori sporurile oferite.

ADVERTISEMENT

Pentru un astfel de post e nevoie însă de experiență de cel puțin doi ani. De asemenea, se cer studii medii. Iar pentru coordonarea echipei magazinului e nevoie de minimul 6 luni de experiență observăm în anunț.

Și în Săcele din județul Brașov salariile sunt generase. Aici, un manager adjunct primește 8.300 de lei brut. De cealaltă parte, un responsabil de tură din același oraș ajunge la 7.100 de lei brut. Și aici însă e nevoie de un an de experiență cel puțin, dar și de studii medii finalizate.

ADVERTISEMENT

Și vânzătorii de la Lidl sunt plătiți destul de bine. Spre exemplu, un vânzător din Roman, Făgăraș, Bacău, sau Câmpulung moldovenesc ori Oradea ajunge la un salariu brut lunar de 5.700 de lei, arată economica.net.

În ceea ce privește studiile, cei interesați de acest pot nu au nevoie decât de absolvirea gimnaziului. În București, Iași sau Timișoara, salariile sunt și mai mari pentru vânzători. Cei cu normă întreagă ajung la 6.150 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink