News

Salarii de peste 4500 de lei pentru șoferii de Ambulanță. Număr record de înscrieri la concurs pentru ocupare unui post, la Botoșani

Autor: Daniel Scripcaru | 22.09.2019 | 14:51
Salarii de peste 4500 de lei pentru șoferii de Ambulanță

Bătaie pe un loc de șofer de Ambulanță, la Botoșani! Nu mai puțin de 41 de persoane şi-au depus dosarele şi vor susţine examen pentru ocuparea unui post vacant de şofer la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Este un adevărat record pentru instituția respectivă, precizează Mediafax.

Salarii de peste 4500 de lei pentru șoferii de Ambulanță

Postul scos la concurs a atras atât de mulți candidați datorită salariului care se oferă. Viitorul șofer care va alerga pentru a le salva viața botoșănenilor aflați în pericol va fi remunerat cu peste 4.500 de lei.

„Sunt 41 de persoane înscrise la concursul pentru ocuparea unui post de şofer la staţia centrală din Botoşani”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Salarii de peste 4500 de lei pentru șoferii de Ambulanță
Salarii de peste 4500 de lei pentru șoferii de Ambulanță

41 de persoane s-au înscris la concursul pentru postul de șofer pe Ambulanță

Toți candidații au fost admiși, după ce dosarele au fost verificate de o comisie. Pe data de 25 septembrie, aceştia vor susţine concursul, care constă într-o probă scrisă, una practică, dar și un interviu. Sunt câteva condiții pentru a te putea înscrie pentru postul de ambulanțier.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să fie absovenți de liceu cu examenul de bacalaureat luat, să fie posesori de permis categoriile B și C, cu cel puțin șase ani de zile experiență ca şofer profesionist.

Salariul unui ambulanţier poate depăşi 4.500 de lei, posturile fiind la mare căutare în judeţul Botoşani. La începutul lunii septembrie a avut loc un concurs similar pentru ocuparea unui post la substaţia de Ambulanţă Truşeşti, concurs la care s-au înscris 37 de candidaţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!