Fotbal intern

Mircea Rednic a dat lovitura! Ce salarii vor avea Facundo Mallo și Elvis Kabashi. EXCLUSIV

30.03.2019 | 14:41
Mircea Rednic a dat lovitura Ce salarii vor avea Facundo Mallo si Elvis Kabashi EXCLUSIV

Fanii lui Dinamo București pot sta liniștiți după victoria în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. „Câinii roșii” au ieșit, cel puțin pentru moment, din zona fierbinte a clasamentului, după ce au pus 5 puncte peste locul care duce la barajul pentru rămânerea în prima ligă. La finalul partidei, antrenorul Mircea Rednic a vorbit despre lotul pe care l-a construit în Groapă, dar și despre noile achiziții pe care le-a făcut în ultimele săptămâni. FANATIK vă dezvăluie toate detaliile cu privire la contractele lui Elvis Kabashi și Facundo Mallo, jucători care au fost anunțați tot de site-ul nostru.

Mircea Rednic a confirmat transferurile lui Kabashi și Mallo: „Vor avea un contract mic și bun”

La finalul meciului cu Hermannstadt, Mircea Rednic a vorbit despre transferurile celor doi jucători: „Cert e că nu va mai pleca nimeni. Au venit 14 jucători, 15 cu Elvis Presley.  (n.r. Elvis Kabashi). A semnat și el, a făcut vizita medicală. Semnează și fotbalistul din Uruguay, mai aveam nevoie de un fundaș central. I-am făcut un contract mic și bun, așa cum ne place nouă. Ne mai trebuie jucători în benzi, în rest cred că am format un nucleu”, a spus tehnicianul lui Dinamo.

Uruguayanul Facundo Mallo şi albanezul Elvis Kabashi au fost titular în amicalul jucat de Dinamo împotriva celor de la Arsenal Tunari. Se pare că cei doi au reușit să îl impresioneze pe Mircea Rednic, motiv pentru care vor rămâne la echipa din Ștefan cel Mare.

Facundo Mallo a jucat în amicalul Dinamo – Arsenal Tunari

Doi jucători la preț de unu: Ce salarii au Mallo și Kabashi

FANATIK a aflat că salariul lunar al celor doi jucători proaspăt semnați nu vor depăși banii pe care Dinamo îi dădea lui Jordan Mustoe. Astfel, dacă englezul primea 4.000 de euro lunar, Mallo și Kabashi vor avea salarii de 2.000 de euro la Dinamo.

Aceeași sumă o încasează deocamdată și atacantul Alexander Christovao, cel care a renunțat la o parte din salariu pentru că a venit din Polonia din postura de fotbalist suspendat. Mircea Rednic a anunțat la finalul partidei cu Hermannstadt că speră să îl poată folosi etapa viitoare pe angolez.