News

Salariile de la Dinamo, salarii de maidanezi! Toate contractele, exclusiv în noua revistă FANATIK!

19.08.2018 | 10:19
Ionuț Negoiță asigură un buget de doar 3 milioane de euro pentru salarii și restul nevoilor clubului. Lui Dănciulescu, director general, banii nu-i ajung nici de pâine!

Salariile de la Dinamo, salarii de maidanezi! A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna august! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație!

Nu ratați exclusivităţile revistei ce se află deja pe piaţă. Vrei să fii informat şi să nu ratezi culisele sportului intern şi internaţional? În noua revistă FANATIK găseşti tot ce cauţi!

Salariile de la Dinamo, salarii de maidanezi! Ionuț Negoiță face spectacol!

Un subiect extrem de incitant pe care-l găsești doar în revista FANATIK este cel al salariilor de la Dinamo. Ionuț Negoiță face spectacol din acest sezon! Nu că nu ar fi făcut și până acum, dar în acest moment bugetul de salarii al lui Dinamo este comparativ cu al unei echipe de play-out. Dacă ar fi doar după bani, Dinamo s-ar bate lejer la retrogradare. Toate contractele de la Dinamo le găsiți în noua revistă FANATIK. Dar ar fi bine să luăm și două mici exemple ca să vedeți unde a dus Negoiță brandul Dinamo, al doilea ca valoare din fotbalul românesc.

Salariile de la Dinamo, salarii de maidanezi! Toată apărarea „câinilor” câștigă cât Momcilovic!

Toți cei patru fundași ai lui Dinamo cîștigă lunar, împreună (!!!), cât fundașul stânga al rivalilor de la FCSB, Marko Momcilovic! Și încă una „grea” de tot. Nici directorul general Ionel Dănciulescu nu stă mai bine. „Danciu” ridică lunar de la casierie 1.000 de euro, cât fundașul dreapta Corbu. Dănciulescu a fost avansat în luna martie în această funcție, i s-a promis mărirea salariului, dar totul a rămas la stadiul de promisiuni. Ca să nu mai spunem că unele salarii sunt comparabile cu ale unui angajat bine văzut la Carrefour…

Ionel Dănciulescu, trup și suflet alături de Dinamo! Când e vorba despre salariile la Dinamo, directorul general e la coada listei
Ionel Dănciulescu, trup și suflet alături de Dinamo! Când e vorba despre salariile la Dinamo, directorul general e la coada listei

Cumpărați noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață și vă minunați de „investițiile” lui Negoiță. Noroc că mai sunt acolo „câini” adevărați pentru care un derby cu FCSB face cât toți banii! Care bani?:)))

Nu ratați un număr deosebit al revistei FANATIK în luna august: 48 de pagini la doar 5 lei! Nu ratați să vă informați! E plin de subiecte interesante și exclusive! Haideți la chioșcuri: a apărut noua revistă FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri