Fotbal intern

Salariile lui Subotic și Mezague au rupt vestiarul lui Dinamo!

13.09.2018 | 20:01
Salariile lui Subotic si Mezague au rupt vestiarul lui Dinamo

Transferurile realizate de Ionuț Negoiță în ultimele zile au agitat apele în Ștefan cel Mare. Salariile lui Teddy Mezague și Danijel Subotic au rupt vestiarul lui Dinamo, fotbaliștii români ai lui Florin Bratu fiind furioși pe conducerea clubului.

“Câinii” și-au întărit lotul cu doi jucători experimentați , străini, dar aceste mutări ar putea deveni un bumerang pentru situația actuală a clubului alb-roșu. Jucătorii aduși de Anamaria Prodan au primit contracte peste restul colegilor de la Dinamo, devenind cei mai bine plătiți din „Groapă”.

Salariile lui Subotic și Mezague au rupt vestiarul lui Dinamo. Atacantul fără goluri, dar cu contract beton!

Primul care a fost adus sub comanda lui Bratu a fost elvețianul Danijel Subotic. Fost atacant al Craiovei, Subotic a evoluat ultima dată la Șahtior Karagandy, în Kazahstan. Problema este că vârful a marcat doar 4 goluri în 31 de meciuri din 2017 încoace, perioadă în care a schimbat 3 cluburi! Cu toate că nu a rupt porțile adverse în ultima vreme, el a primit un salariu de 10.000 de euro, urcând direct în fruntea clasamentului celor mai bine plătiți jucători dinamoviști! Salariile lui Subotic și ale lui Mezague au stârnit mânia colegilor de la Dinamo. Elveţianul are totuşi potenţialul de a fi cel mai bun vârf din lotul lui Bratu, dacă va reuşi să revină la forma de acum câteva sezoane, când marca minimum 10 goluri pe stagiune.

Danijel Subotic Dinamo
Danijel Subotic a semnat cu Dinamo București și a devenit cel mai bine plătit fotbalist al alb-roșilor

Contractele lui Mezague și Subotic au divizat lotul lui Dinamo. Fundașul “filosof” cu salariu “baban”

Miercuri, pentru elevii lui Florin Bratu a venit a doua lovitură: francezul Teddy Mezague, fundaș central, a fost prezentat drept noul fotbalist al lui Dinamo București. Adus tot de Anamaria Prodan, Mezague a primit, la fel ca și Subotic, 10.000 de euro salariu lunar! Fost component al celor de la Montpellier, apărătorul de 28 de ani a venit din postura de jucător liber de contract, după ce gruparea belgiană Royal Mouscron a decis să renunțe la serviciile sale. Conform informațiilor FANATIK.RO, contractele cu care au fost aduși Mezague și Subotic au stârnit nemulțumirea mai multor jucători de la Dinamo, în special români, care se consideră nedreptățiți. Practic, în nici o săptămână, Ionuț Negoiță a adus doi fotbaliști străini pe care îi va plăti mai bine decât pe toți românii. Contractele lui Mezague și Subotic au divizat lotul lui Dinamo, iar acest lucru poate afunda formația din Ștefan cel Mare și mai rău în clasament, acolo unde ocupă acum locul 8. Paradoxal, deşi venirea celor doi reprezintă un plus valoare evident adăugat echipei roş-albe!

Teddy Mezague Dinamo
Teddy Mezague a fost prezentat ca jucător al lui Dinamo, unde va încasa un salariu de zece mii de euro lunar

Mircea Rednic a vorbit și el despre Mezague, fostul său elev, evidenţiind calităţile şi lucrurile pe care ar trebui să le remedieze: “Este un fundaș puternic, are un joc de cap foarte bun. În mod normal, la ce probleme are Dinamo în acest moment, Teddy e o achiziție bună și ar putea să le rezolve dilemele. Acum nu știu cât de bine e pregătit, fiindcă el s-a despărțit în vară de club. Sper că a făcut pregătirea separat. Și la mine a venit un pic cam târziu, dar a pus atitudine, osul la bătaie, muncă și și-a revenit, a fost în formă apoi. Are personalitate, se implică, tocmai de aceea i-am dat și banderola. E un băiat serios, nu face probleme. Normal că are și minusuri, dar eu nu vorbesc niciodată în public de așa ceva. Niciodată nu m-ați văzut să vorbesc urât de vreun fotbalist. Dacă mi-aș permite să-i recomand ceva, câteodată mai filosofează. Adică mai filosofează pe gazon și o mai comite”, a declarat Rednic.

800 de mii de euro este cota de piață a lui Teddy Mezague conform transfermarkt

700 de mii de euro este cota de piață a lui Danijel Subotic conform transfermarkt