Carousel hot news

Salariile pe TĂIETOR! Negoiţă vrea noi REDUCERI!

Vestiarul lui Dinamo e lovit de scandal după scandal! Iar toate problemele care îi apasă pe dinamovişti se leagă de bani. FANATIK.RO a anunţat că "roş-albii" sînt supăraţi din cauza...
26.06.2014 | 18:06
Salariile pe TĂIETOR! Negoiţă vrea noi REDUCERI!
Ionut Negoita.

Vestiarul lui Dinamo e lovit de scandal după scandal! Iar toate problemele care îi apasă pe dinamovişti se leagă de bani. FANATIK.RO a anunţat că “roş-albii” sînt supăraţi din cauza salariilor şi bonusurilor pentru Europa League restante, dar şi faptul că Matei a plecat furios din cantonament tot din pricina unor divergenţe legate de partea financiară.

Acum, o nouă situaţie explozivă este generată de conducere. Şefii vor să ducă plafonul salarial undeva la maximum 5.000 de euro lunar de jucător, iar cei care depăşesc actualmente această limită au fost luaţi în vizor. Printre ei, nume grele din lotul lui Stoican!

Căpitanul e în pericol

Primii vizaţi sînt Cristi Bălgrădean şi Laurenţiu Rus, care în acest moment au cele mai mari salarii din echipă, aproximativ 8.000 de euro lunar. Fiecare dintre cei doi a primit la finalul sezonului trecut promisiunea că va fi lăsat să plece în cazul unor oferte convenabile, însă pînă acum niciunul nu a reuşit să îşi găsească altă echipă. Portarul chiar a fost ameninţat că, dacă va rămîne la Dinamo şi nu va accepta diminuarea salariului, va fi trecut pe linie moartă şi nu va mai apăra deloc în noul sezon! De partea cealaltă, Rus nu ar accepta nici el un salariu mai mic, mai ales că, deşi are 5 ani de cînd a venit în „Ştefan cel Mare”, nu s-a putut bucura de un salariu majorat decît în ultimul an şi jumătate.

Incredibil: Grecu e în top!

O altă problemă a conducerii este Constantin Grecu, fundaşul stînga care a fost adus la începutul sezonului trecut, după ce îşi reziliase înţelegerea cu Petrolul Ploieşti. Pentru că venise din postura de jucător liber de contract, Grecu a putut negocia la sînge cu şefii „cîinilor”, astfel că acum a ajuns să cîştige 7.000 de euro pe lună. Enorm, dacă ne gîndim că mulţi dintre jucătorii care au ţinut greul stagiunea trecută cîştigă chiar mai puţin de jumătate din cît ia Grecu! În plus, fundaşul stînga a jucat doar 12 meciuri sezonul trecut, dintre care doar 10 ca titular.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri