ADVERTISEMENT
Fotbal intern

INCREDIBIL! A REFUZAT un salariu IMENS ca să rămînă în Liga 1!

Fabuloasă oferta lui Rubin Kazan pentru Gică Hagi: un salariu de 4 milioane de euro, la care se adăugau transferul lui Florin Tănase şi un bonus exclusiv pentru Academia sa de la Ovidiu, de...
Autor: Silviu Ghering | 25.12.2015 | 00:05
INCREDIBIL! A REFUZAT un salariu IMENS ca să rămînă în Liga 1!

Fabuloasă oferta lui Rubin Kazan pentru Gică Hagi: un salariu de 4 milioane de euro, la care se adăugau transferul lui Florin Tănase şi un bonus exclusiv pentru Academia sa de la Ovidiu, de 50.000 de euro lunar! Şi, totuşi, „Regele” a refuzat! Chiar dacă ruşii care conduc clubul au venit la Bucureşti şi au discutat faţă în faţă cu antrenorul Viitorului.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit la un post TV de sport despre oferta ruşilor: „Financiar a fost ceva extraordinar! Şi profesional, dar mai ales financiar. Era o ofertă incredibilă. Am luat această decizie, bună, proastă, dar nu cred că meritam. Am vrut să rămîn şi o să vedeţi în continuare că o să facem lucruri frumoase. Depinde mult de mine să fiu la Academie, să gestionez pe lîngă lucrurile tehnice, tot ce înseamnă organizarea unui club”.

Patronul şi, totodată, antrenorul Viitorului a dezvăluit de ce a refuzat un salariu anual de 4 milioane de euro: „Cel mai mare argument pentru care am refuzat oferta a fost că am un proiect important aici! Nu pot în momentul de faţă să mă despart de el. Sîntem la jumătate de drum în anul pe care l-am început împreună şi mergem foarte bine. Acum să vedem unde vom ajunge. Într-o bună zi cred că va veni şi momentul în carte va trebuie să mă despart de acest proiect. Acum mi-a fost imposibil”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!