Revista FANATIK

Salariu fabulos pentru cel mai bine plătit fotbalist din Liga I Betano! Iar beneficiarul, în loc să joace, face… serenade! Află din revista FANATIK cine este „țeapa”!

04.03.2019 | 14:33
Salariu fabulos pentru cel mai bine platit fotbalist din Liga I Betano Iar beneficiarul in loc sa joace face serenade Afla din revista FANATIK cine este teapa

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus Calendarul sportiv al anului 2019! Acum la toate chișcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești…

Salariu fabulos pentru cel mai bine plătit fotbalist din Liga I Betano! Iar beneficiarul, în loc să joace, face… serenade! Află din revista FANATIK cine este „țeapa”!

A jucat 45 de minute în tot sezonul până acum, dar este plătit regește. Se tot reface prin alte zări de soare pline, se recuperează făcând nu ture de teren, ci… serenade! La propriu, cu chitara în mână. E adevărat, doar soției… Fotbal? Poate doar în pauzele „reprezentațiilor” artistice… Mai răruț că-i mai drăguț!

Pe minut jucate, a câștigat în super-mega-extra-Liga I Betano, mult peste, atenție!, „juniorii” Cristiano Ronaldo, Mbappe, Griezmann sau Balonul de Aur, Modric! Iar din vară, conform contractului, salariul său, cel mai mare oricum din campiontul nostru, se majorează la… La cât și despre cine este vorba, află din ultimul număr al revistei FANATIK!

A jucat 45 de minute și a luat o „basculantă” de bani. Află din revista FANATIK cine e! Și ce echipa a luat „țeapă”!
A jucat 45 de minute și a luat o „basculantă” de bani. Află din ultimul număr al revistei FANATIK cine e!

Ce mai poți citi în ultumul număr al revistei FANATIK

Povestea lui „Messi de România”, spusă de părinții săi… Culisele scandalului de la LPF din cauza drepturilor TV: „O să omorâți fotbalul!”… „Hatereală” la vârf în sportul românesc, s-ar mânca de vii unii pe alții… Câte mașini are Simona Halep în garaj… Ce sport face Inna la 32 de ani, pe o plajă din Miami… Sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Pachet de excepție-72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus, gratuit, Calendarul sportiv al anului 2019! Află de aici ce te așteaptă în noul număr din luna februarie
A apărut un nou număr din revista FANATIK! Pachet de excepție-72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus, gratuit, Calendarul sportiv al anului 2019!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești toate evenimentele sportive ale anului 2019! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revista FANATIK și Calendarul evenimentelor sportive din 2019t la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă le mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „…putea fi adus ca oficial la club, în niciun caz ca fotbalist! Mi se pare lipsă de seriozitate, de profesionalism ce s-a întâmplat acolo!” – Ilie Dumitrescu
  • „Domnule, cine îi aduce? Nu ştiu, nu-i înțeleg… Ce blestem este pe capul poporului acestuia care iubeşte fotbalul să suporte asemenea conducători care aduc asemenea încercări de jucători expirați?” – Cornel Dinu
  • „Joacă la fel ca mine după 16 ani de când m-am retras” – Basarab Panduru
  • 45 de minute, cu generozitate, încluzând și minutele de prelungire, a jucat de la mijlocul lui august 2018
  • 7.511 de euro pe minut jucat a câștigat cel mai bine plătit fotbalist din Liga I Betano în acest sezon, mult peste Ronaldo, Mbappe, Griezmann sau Modric!