Sport

Lovitură pentru Robert Lewandowski, după ce a câştigat FIFA The Best 2021! De ce Bayern Munchen i-a cerut să accepte o reducere salarială

Lui Lewandowski i s-a cerut o scădere a salariului dacă dorește un nou contract pe doi ani la Bayern Munchen. Atacantul a intrat în ultimele 18 luni ale contractului cu clubul.
19.01.2022 | 16:02
Lovitura pentru Robert Lewandowski dupa ce a castigat FIFA The Best 2021 De ce Bayern Munchen ia cerut sa accepte o reducere salariala
Robert Lewandoswki trebuie să accepte reducerea salariului pentru a rămâne la Bayern pe un contract de doi ani. Sursa foto: instagram.com
ADVERTISEMENT

La doar câteva zile după ce a fost ales jucătorul anului în cadrul Galei FIFA The Best 2021, atacantului polonez i s-a cerut să accepte reducerea salariului pentru a rămâne la Bayern pe un contrat de doi ani.

Ce salariu are Robert Lewandowski la Bayern Munchen

Polonezul a intrat în ultimele 18 luni ale contractului său de 443.000 de euro pe săptămână la campioana Germaniei, Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Clubul implementează de obicei o prelungire de 12 luni pentru jucătorii cu vârsta peste 30 de ani, însă conducerea este dispusă de a nu ține cont de asta, dacă Robert acceptă scăderea salariului. Astfel, dacă polonezul va spune da noului salariu, bavarezii îi vor oferi un nou contract pe doi ani.

Robert Lewandowski, fotbalistul anului 2021

Atacantul lui Bayern, care a câștigat și anul trecut premiul pentru cel mai bun jucător al anului, și-a luat acum revanșa în fața lui Lionel Messi, deținătorul ultimului Balonul de Aur. Niciun jucător nu a marcat mai mult decât polonezul, în 2021, după ce acesta a înscris de 69 de ori.

ADVERTISEMENT

Sezonul acesta este de asemenea într-o formă excelentă. În cele 19 apratiții în Bundesliga, Robert Lewandowski a marcat de 23 de goluri pentru Bayern Munchen

Bayern Munchen nu-l dorește pe Erling Haaland

Este de așteptat ca norvegianul să părăsească BorussiaDortmund la vară, când va intra în vigoare clauza lui de eliberare de 90 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Herbert Hainer, CEO-ul lui Bayern, a spus că Haaland nu este pe lista de transfer a bavarezilor. El s-a arătat fericit de faptul că echipa sa are cel mai bun atacant din lume.

Îl avem pe Robert Lewandowski, cel mai bun atacant din lume. Suntem foarte fericiţi să-l avem în echipă, este o garanţie a golului. Aş fi foarte încântat dacă ar sta aici până la finalul carierei”, a spus Herbert Hainer pentru Sport1.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland se află în vizorul mai multor cluburi, atât din Premier League, cât și din LaLiga. Norvegianul a susţinut că a fost presat de conducerea Borussiei Dortmund să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Fotbalistul de 21 de ani, care a fost mult timp în atenția celor de la Real Madrid și Barcelona, a declarat că lucrurile se vor schimba de acum înainte. Momentan, nu-și dorește nimic altceva decât să joace fotbal.

În ultimele șase luni am ales să nu spun nimic din respect pentru Borussia Dortmund, dar acum clubul a început să mă preseze să iau o decizie”, a declarat Erling Haaland, pentru postul norvegian Viasat.

Tot ceea ce vreau să fac este să joc fotbal, dar ei mă presează să iau o decizie acum cu privire la viitorul meu. […] Deci asta înseamnă că trebuie să iau o decizie în curând”, a adăugat norvegianul.

ADVERTISEMENT