News

Salariul de „văcar” rivalizează cu ofertele corporațiilor din București! Câți bani poți câștiga dacă accepți să ai grijă de vaci

30.06.2020 | 11:36
Ofertele corporațiilor din București sunt la același nivel cu banii oferiți de ciobani sau fermieri. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Salariul de „văcar” a ajuns să rivalizeze cu ofertele corporațiilor din București! Pare aproape incredibil la prima vedere, însă anunțul unui angajator a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

În plină pandemie de coronavirus, România a oferit știrea zilei dacă ne raportăm la capitolul locuri de muncă. Astfel, dacă multă lume se plânge de întreaga situație, există și antreprenori fericiți.

ADVERTISEMENT

Concret, câteva sute de văcuțe Angus își așteaptă îngrijitorul. Vorbim mai exact de o exploatație de 500 de capete de animale de care trebuie să aveți grijă dacă intrați „în horă”.

Cum a ajuns un salariu de „văcar” să rivalizeze cu ofertele corporațiilor din București!

Culmea, ca să faceți lucrul acesta nu aveți nevoie de prea multe. Ferma Bucovina Suceava Angus vrea să angajeze un îngrijitor de animale, atenție, fără experiență. Acesta trebuie să-și dovedească utilitatea într-o fermă modernă în care totul este mecanizat.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 500 de euro pot fi câștigați, dar bonusurile nu se termină aici. În primul rând, angajatorul oferă și carte de muncă, ceea ce presupune că actele sunt total în regulă.

Se oferă cazare în condiții decente, există baie, duș, dar și o bucătărie unde cel care o să fie ales își poate face de mâncare. Mai mult de atât, în momentele libere, fără niciun ban în plus, acesta se poate relaxa la televiziune prin cablu sau internet.

ADVERTISEMENT

Sunt câteva aspecte care merită menționate. Astfel, pe perioada verii se lucrează 1-2 zile pe pășune, apoi 1-2 zile la fermă. Un alt detaliu important este acela că văcarul nu trebuie să mulgă animalele, acestea fiind o rasă de carne.

FANATIK a luat legătura cu angajatorul și a aflat mai multe detalii despre acest loc de muncă. „Da, este adevărată informația. Nu cerem experiență pentru așa ceva, dar vrem ca cel care vine să-și dorească să muncească.

ADVERTISEMENT

Am discutat deja cu 3 oameni, unul dintre ei vine chiar mâine să demarăm lucrurile și să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

M-au sunat cam 10 persoane până acum. Avem condiții în fermă, experiența se face din mers. În fermă avem totul mecanizat, rații fixe, curățenie, tot ce presupune o asemenea exploatație”, ne-a explicat proprietarul.

Nu este singurul anunț de acest gen care a apărut în ultima perioadă. FANATIK a scris AICI și despre salariul de 1000 de euro pe care un cioban îl oferea celor dispuși să urce cu oile la munte.

ADVERTISEMENT