Sport

Salariul fabulos pe care și l-a negociat Florin Tănase! Ce condiție le-a acceptat Gigi Becali chinezilor. Exclusiv

Gigi Becali a decis să-l vândă pe Florin Tănase în China, iar FANATIK a aflat că jucătorul emblematic al celor de la FCSB și-a negociat un salariu foarte mare.
21.07.2022 | 11:07
Salariul fabulos pe care si la negociat Florin Tanase Ce conditie lea acceptat Gigi Becali chinezilor Exclusiv
Gigi Becali a decis să-l vândă pe Florin Tănase în China, iar FANATIK a aflat că jucătorul emblematic al celor de la FCSB și-a negociat un salariu foarte mare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deranjat de afirmațiile făcute de căpitanul său după meciul cu U Cluj, patronul ”roș-albaștrilor” s-a hotărât să accepte oferta de 3.000.000 de euro de la Shanghai Post.

Florin Tănase, salariu uriaș în China

După înțelegerea dintre cele două cluburi, mai rămânea ca Florin Tănase să-și dea acordul pentru transfer. Iar FANATIK a aflat că totul s-a stabilit după ce jucătorul de 27 de ani și-a negociat un salariu fabulos.

ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB-ului avea cel mai mare salariu din SuperLiga, fiind plătit de Gigi Becali cu 30.000 de euro pe lună, însă FANATIK a aflat că în China va câștiga mult mai mult. Astfel, internaționalul român a reușit să-și aranjeze un venit anual de 1,2 milioane de dolari.

Deși este recunoscut pentru faptul că rareori lasă ceva de la el în negocierile pentru transferurile jucătorilor de la FCSB, finanțatorul Gigi Becali a făcut o concesie la cedarea lui Tănase la Shanghai Post.

ADVERTISEMENT

Deși până acum insista să primească toții bani odată, FANATIK a aflat că de această dată omul de afaceri a acceptat ca plata să se facă în două tranșe. Chinezii vor achita prima dată 2.000.000 de euro, urmând ca a doua tranșă de 1.000.000 de euro să fie plătită ulterior.

Brazilianul Oscar, vedeta chinezilor de la Shanghai Port

Florin Tănase a răbufnit după meciul cu U Cluj și s-a plâns de subțirimea lotului FCSB, iar căpitanul a fost aspru criticat de Gigi Becali și de Mihai Stoica. Pe fondul acestor tensiuni, patronul s-a decis să-l vândă în China.

ADVERTISEMENT

Shanghai Port, echipă cu un lot cotat la 24.000.000 de euro, este pe locul șase în campionatul Chinei, cu 16 puncte după zece etape. Formația este antrenată de croatul Ivan Leko, care anterior le-a mai pregătit pe St. Truiden, Club Brugge, Al Ain și Antwerp

Clubul are în palmares două trofee în China: titlul de campioană în 2018 și Supercupa în 2019. Shanghai Port se află în prima ligă de doar zece ani. Vedeta echipei este brazilianul Oscar, în vârstă de 30 de ani. Fostul mijlocaș al lui Chelsea Londra este chiar căpitanul echipei, însă în ultima perioadă s-a scris că ar vrea să revină în țara natală.

ADVERTISEMENT

Shanghai Port a plătit o sumă fabuloasă pentru transferul brazilianului de pe Stamford Bridge în 2017: 60 de milioane de euro. Chinezii mai au doi străini în lot: brazilianul Paulinho, care a trecut și pe la FC Porto, și senegalezul Cherif Ndiaye, adus în primăvară de la Goztepe.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „x2 și sub 2,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT