Fotbal intern

Salariul lui Mircea Rednic la Dinamo şi clauza lui Claudiu Niculescu

13.10.2018 | 12:35
Salariul lui Mircea Rednic la Dinamo si clauza lui Claudiu Niculescu

Mircea Rednic a ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă pentru a prelua banca tehnică a lui FC Dinamo Bucureşti, iar FANATIK.RO a aflat ce salariu va încasa “Puriul” la gruparea din “Ştefan cel Mare” în cel de-al patrulea mandat din postura de antrenor principal al “câinilor”.

Oficialii lui FC Dinamo Bucureşti au decis să-l demită pe Claudiu Niculescu, iar Alexandru David şi Bogdan Bălănescu au negociat cu antrenorul în vârstă de 42 de ani rezilierea contractului vineri seara, iar acesta ar urma să se despartă de “câini” sâmbătă după-amiază după ce Dinamo va juca un meci de pregătire la Ştefăneşti.

Ce salariu va lua Mircea Rednic la Dinamo. Clauză de reziliere în valoare de 40.000 de euro pentru Niculescu

“Puriul” va semna un contract valabil pe două sezoane cu FC Dinamo Bucureşti, iar FANATIK.RO a aflat că antrenorul care a pregătit-o ultima dată pe Al Faisaly va încasa un salariu lunar în valoare de 10.000 de euro. Astfel, Mircea Rednic ar urma să primească pe sezon 120.000 de euro, faţă de 85.000 cât avea Claudiu Niculescu.

Pentru a reuşi să se despartă de Claudiu Niculescu, oficialii lui FC Dinamo Bucureşti trebuie să îi plătească antrenorului care a stat pe banca tehnică a “câinilor” în trei meciuri clauza de reziliere în valoare de 40.000 de euro. Cele două părţi au ajuns la un acord ca dinamoviştii să plătească o parte din această sumă.

Mircea Rednic, dat afară de la Al Faisaly după 5 etape

Mircea Rednic a antrenat-o pe Dinamo Bucureşti în iulie 2006 – septembrie 2007,  iulie 2008 – iunie 2009 şi mai 2015 – mai 2016. Înainte ca să revină în “Ştefan cel Mare”, “Puriul” a antrenat-o pe Faisaly, echipă la care a stat cinci etape. În octombrie a devenit liber de contract după ce arabii au renunţat la serviciile sale. Antrenorul român în vârstă de 56 de ani a câştigat cu Dinamo titlul în sezonul 2006 – 2007.