Fotbal intern

Câţi bani încasează Gabi Balint de la Digi Sport. Fostul internațional preferă să fie analist TV decât să antreneze

21.09.2019 | 15:44
Cati bani incaseaza Gabi Balint de la Digi Sport Fostul international prefera sa fie analist TV decat sa antreneze
Gabi Balint preferă televiziunea în locul antrenoratului. Sursă foto: digisport.ro

În urmă cu câțiva ani, Gabi Balint a oferit detalii despre salariul pe care îl ia din postura de analist sportiv la Digi Sport. Fostul internațional român a spus că preferă să fie aibă un job la televiziune decât să își continue cariera de antrenor.

Câţi bani încasează Gabi Balint de la Digi Sport

Gabi Balint a ales să nu-și mai continue cariera de antrenor și să se axeze pe jobul lui de la televiziune, unde câștigă un salariu de 3.500 de euro pe lună. Ce pot să vă spun e că îmi place. Decât să antrenez două luni la o echipă și apoi să merg la alta, și tot așa, cum se întâmplă la noi, să ascult mereu toate tâmpeniile pe care le poate debita un conducător de club, mai bine așa”, a spus Gabi Balint într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

Fostul internațional român a avut o scurtă perioadă în care a antrenat. Echipele pregătite de Gabi Balint au fost: Poli Timișoara, naționala Moldovei, FC Vaslui și Universitatea Craiova.

Răzvan Burleanu alături de Gabi Balint la demolarea stadionului „Ghencea”. Sursă foto: sportpictures.eu
Răzvan Burleanu alături de Gabi Balint la demolarea stadionului „Ghencea”. Sursă foto: sportpictures.eu

Se consideră un antrenor încăpățânat

Gabi Balint a vorbit și despre „mediul” din Casa Pariurilor Liga 1, în care patronii intervin peste antrenori: „În primul rând nu mai sunt bani, în al doilea rând aici s-a împământenit obiceiul că patronii se pricep și la antrenorat. Ei se bagă, fac și dreg. Unii antrenori acceptă, alții – nu. Celor încăpățânați li se duce vorba și sunt șanse mai mici să mai fie angajați”.

„Nu am acceptat niciodată intervenția patronilor! Am încercat să am o relație decentă cu patronii. Mai vorbeam înainte de meciuri, explicam cum vreau să joc, ascultam păreri. Uite, Iancu mi-a dat o idee bună la un moment dat, când aveam probleme cu mijlocașul dreapta, și mi-a spus să mă gândesc la Arman Karamian, fratele lui Artiom”, a mai spus Gabi Balint.

  • 56 de ani a împlinit Gabi Balint pe 3 ianuarie