Sport

Salariul uriaș cerut de Raul Albentosa pentru a reveni la Dinamo! Suma i-a șocat pe șefii “câinilor”. Exclusiv

Raul Albentosa este dorit la Dinamo, club care se confruntă cu probleme mari pe faza defensivă. Salariul uriaş pe care l-a cerut i-a şocat pe oficialii din Şoseaua Ştefan cel Mare.
14.09.2021 | 11:53
Salariul urias cerut de Raul Albentosa pentru a reveni la Dinamo Suma ia socat pe sefii cainilor Exclusiv
Salariul uriaș cerut de Raul Albentosa pentru a reveni la Dinamo! Suma i-a șocat pe șefii "câinilor". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Raul Albentosa a fost una dintre piesele grele de la Dinamo în ultima parte a sezonului trecut când echipa se afla în lupta pentru evitarea retrogradării. Ibericul a impresionat în tricoul “câinilor”, însă a plecat în vară din cauza situaţiei financiare dificile.

Fundaşul central nu şi-a primit toţi banii pentru perioada petrecută la Dinamo şi în ciuda faptului că oficialii clubului ar fi vrut să îl păstreze, Raul Albentosa a decis să plece şi să îşi caute un alt angajament.

ADVERTISEMENT

Salariul uriaș cerut de Raul Albentosa pentru a reveni la Dinamo!

Deşi a impresionat la Dinamo, Raul Albentosa este în continuare jucător liber de contract. Fotbalistul are pretenţii salariale mari şi din această cauză nu şi-a găsit încă un angajament şi se antrenează singur.

Preşedintele executiv de la Dinamo, Iuliu Mureşan, a negociat cu Raul Albentosa termenii unei eventuale reveniri, însă oficialul “câinilor” s-a lovit de pretenţiile salariale uriaşe ale fotbalistului iberic.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Raul Albentosa a cerut un salariu lunar de 20.000 de euro, sumă pe care Dinamo nu şi-o permite, astfel că discuţiile sunt blocate în acest moment.

“Câinii” vor să întărească defensiva după umilinţa suferită cu FCSB!

Mutarea poate reveni în actualitate dacă ibericul va mai scădea din pretenţii şi va ajunge la un salariu pe care Dinamo să şi-l poată permite. Clubul are în continuare mari probleme financiare şi se bazează, în principal, pe cotizaţiile fanilor.

ADVERTISEMENT

“Câinii” vor să întărească defensiva după umilinţa suferită în faţa celor de la FCSB, scor 0-6. Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că echipa mai are nevoie de 1-2 jucători.

Albentosa a impresionat în primăvară la Dinamo!

Raul Albentosa a semnat la începutul lunii aprilie cu Dinamo şi a impresionat de la primele apariţii în tricoul “câinilor”. Deşi nu a mai evoluat de 15 luni, Albentosa a fost unul dintre jucătorii cheie în salvarea echipei.

ADVERTISEMENT

După ce i-a expirat contractul, la finalul lunii iunie, Raul Albentosa nu a mai vrut să continue la Dinamo, club de la care are şi acum de recuperat restanţe salariale.

Fundaşul central este liber de contract şi se antrenează singur

În acest moment, Raul Albentosa se antrenează singur şi postează des pe reţelele de socializare clipuri din sala de fitness, fiind într-o formă fizică foarte bună.

Dinamo poate transfera doar jucători liberi de contract, în condiţiile în care perioada de mercato s-a încheiat în mod oficial pe data de 5 septembrie. “Câinii” se confruntă cu mari probleme şi în ofensivă, unde echipa este fără gol marcat de 5 etape.

  • 33 de ani are Raul Albentosa
  • 20.000 de euro este salariul lunar solicitat de Albentosa de la Dinamo
ADVERTISEMENT