Un celebru nutriţionist dă peste cap toate teoriile! Salata ne îngraşă!

Tot ce este bun, îngraşă! Mai nou, toate teoriile au fost date peste cap de o celebră expertă în nutriţie! Susie Burrell a declarat că şi salata te poate îngrăşa, dacă nu este făcută...
20.09.2017 | 16:02
Un celebru nutritionist da peste cap toate teoriile Salata ne ingrasa
ADVERTISEMENT

Tot ce este bun, îngraşă! Mai nou, toate teoriile au fost date peste cap de o celebră expertă în nutriţie! Susie Burrell a declarat că şi salata te poate îngrăşa, dacă nu este făcută cum trebuie. Potrivit lui Susie, doar pentru că mănânci o salată, asta nu înseamnă că este sănătoasă sau că nu te vei mai îngrăşa.

“O salată se referă tehnic la mici bucăţi de alimente tăiate servite cu un sos“, a declarat Susie pentru FEMAIL. “În termeni reali, aceasta înseamnă că o salată poate include orice dintr-un amestec variat de legume, frunze şi ulei de măsline, sau chiar şi paste făinoase cu câteva legume tăiate”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Salata îngraşă din cauza grăsimilor adăugate

Nutriţionista a explicat că, “încărcările calorice şi nutriţionale ale acestora diferă foarte mult, lucru care poate însemna că o salată poate fi extrem de scăzută în calorii sau poate include şi grăsimi sau carbohidraţi”. Susie a vorbit în mod special despre salatele cumpărate de la standurile cu mâncare, care sunt adesea mult mai bogate în calorii decât cele pe care le puteţi face acasă.

“În mod ideal, o salată care este consumată ca o masă principală va conţine 2-3 cupe de legume de salată, proteine ​​slabe cum ar fi carnea de pui, ton sau ouă, carbohidraţi integrali cum ar fi quinoa, cartofi dulci, porumb, orez brun şi o cantitate de grăsime exprimată prin ulei de măsline, avocado, brânză, nuci sau seminţe”, a spus ea. Ea recomandă să comandaţi salata să fie consumată în acest mod specific sau să vă asiguraţi că ţintele dumneavoastră macronutriente şi consumul total de calorii “nu sunt pe lângă”.

ADVERTISEMENT
Tags: