Life

Cum arată Salma Hayek la 55 de ani. Actrița din „House of Gucci” s-a fotografiat în costum de baie

Salma Hayek, actrița din „House of Gucci” (2021), s-a fotografiat în costum de baie la început de an. Uite cum arată vedeta de la Hollywood la 55 de ani!
04.01.2022 | 12:35
Cum arată Salma Hayek la 55 de ani, în costum de baie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Salma Hayek s-a fotografiat în costum de baie la 55 de ani și i-a impresionat pe fani cu formele sale de invidiat. La finalul lui 2021, vedeta de la Hollywood a plecat în vacanță într-o destinație exotică.

Luni, frumoasa actriță a postat o imagine în care apare îmbrăcată în costum de baie întreg pe Instagram, în timp ce își savura cafeaua la o terasă.

ADVERTISEMENT

Cum arată Salma Hayek la 55 de ani, în costum de baie

Actrița Salma Hayek a împlinit 55 de ani în urmă cu câteva luni, dar se poate lăuda cu un corp de invidiat pentru vârsta ei, lucru care se poate vedea și pe rețelele de socializare.

„Prima cafea din prima luni din prima lună a noului an”, a scris Salma Hayek pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, imaginea a primit peste un milion de aprecieri din partea celor care o urmăresc.

Salma Hayek
Actrița Salma Hayek s-a pozat în costum de baie. Sursa foto: Instagram

În urmă cu câteva zile, vedeta s-a fotografiat în timp ce era în apă. Salma Hayek le-a transmis gânduri bune fanilor ei prin intermediul postării.

ADVERTISEMENT

„Fie ca acest an nou să vă aducă conștientizarea propriilor forțe. Să aveți un 2022 fericit și sănătos.”, a scris vedeta în descrierea imaginii.

Anul trecut, Salma Hayek a avut mai multe proiecte importante, cum ar fi producțiile „The Eternals” și „ The House of Gucci”.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, actrița a explicat cum reușește să se mențină în formă la 55 de ani. Salma Hayek susține că nu este interesată de standardele impuse de Hollywood în ceea ce privește aspectul fizic al femeilor și este mulțumită de corpul ei.

Actrița a declarat că meditația o ajută foarte mult să se mențină în formă și că nu a apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și face „îmbunătățiri”.

În plus, vedeta nu ține diete ca să slăbească și bea sucuri atunci când exagerează cu mâncarea.

„Nu-mi place să țin diete și nici nu mă pricep la asta. Când mă simt stresată, apelez la mâncare pentru confort. După ce mă curăț cu suc, sunt motivată să mănânc mai mult sănătos și nu pe fond emoțional.

Mă face să mă opresc, să mă concentrez și să mă gândesc la ceea ce pun în corpul meu. Nu sunt slabă, dar sunt fericită. ”, a declarat Salma Hayek, potrivit OK! Magazine.

ADVERTISEMENT