Life

Salman Khan, apariție surpriză la iUmor: “Toate ziarele au scris că sunt într-o relație cu Iulia Vântur”

Salman Khan va avea o apariție surpriză la iUmor, în ediția difuzată vineri seară. Iubitul Iuliei Vântur a pregătit un roast la adresa vedetei.
16.09.2022 | 15:34
Salman Khan aparitie surpriza la iUmor Toate ziarele au scris ca sunt intro relatie cu Iulia Vantur
Salman Khan, apariție surpriză la iUmor. Sursa foto: hepta.ro, Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Salman Khan este invitat special la iUmor, în timp ce Iulia Vântur va sta la masa juriului. Actrița și cântăreața va avea parte de un roast pe cinste din partea iubitului ei.

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, apariție surpriză la iUmor

Iulia Vântur este juratul invitat în noua ediție a emisiunii iUmor și este rândul ei să fie luată la “roast” de apropiați, dar și de alte vedete.

ADVERTISEMENT

Printre cei care vor urca pe scenă în ediția de vineri seară a emisiunii se numără și Salman Khan. Apariția iubitului Iuliei Vântur a fost o adevărată surpriză pentru jurați.

“După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu!

ADVERTISEMENT

Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!”, este o parte din numărul de roast al marelui actor de la Bollywood, potrivit unui comunicat Antena 1.

Momentul de roast a fost îndreptat apoi și către ceilalți trei jurați ai emisiunii, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

În ediția de vineri seară vor și prezente și Catinca Vântur, mama Iuliei Vântur, dar și Liliana Bordeianu, prietena sa din copilărie, alături de care a crescut. Aceasta din urmă se va lega și de relația cântăreței cu Salman Khan.

“Am copilărit împreună în Iași, într-un palat, la propriu! Actualul Palat Braunstein – de aceea, ne plăcea să ne jucăm de-a prințesele.

ADVERTISEMENT

Ei încă îi mai place, chiar dacă, în India, cele mai multe palate au doar parter și sunt din pânză.

Voiam să ne găsim prințul, între timp, eu l-am găsit pe al meu, am și divorțat, Iulia încă îl mai caută!”, va spune Liliana Bordeianu la iUmor, în ediția difuzată vineri, 16 septembrie.

Dacă momentul prietenei sale din copilărie a amuzat-o, apariția Catincăi Vântur a emoționat-o pe Iulia Vântur. Femeia care i-a dat viață fostei prezentatoare a pregătit și ea un număr de roast inedit.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

În urmă cu câteva săptămâni, Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan, dar și cum a ajutat-o actorul în carieră.

Vedeta a recunoscut că actualul ei partener este cel care i-a făcut “introducerea” în lumea filmului. Blondina a încercat să se ridice la același nivel profesional cu Salman Khan.

Actorul de la Bollywood i-a fost mereu alături vedetei și a susținut-o în tot ce a făcut.

“Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou.

Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului.”, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA.

ADVERTISEMENT