Life

Salman Khan ar fi gelos! Bărbatul pe care Iulia Vântur îl laudă şi cu care are o relaţie specială: „E foarte haios”

Iulia Vântur a dezvăluit cine este bărbatul cu care are o relație specială și pe care îl sună de fiecare dată când are ocazia. Nu este vorba despre Salman Khan.
17.07.2022 | 11:52
Salman Khan ar fi gelos Barbatul pe care Iulia Vantur il lauda si cu care are o relatie speciala E foarte haios
Iulia Vântur are o relație specială cu un bărbat din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și-a clădit o carieră de succes în India, iar de ani buni se iubește cu Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood. Cu toate acestea, frumoasa blondină nu a uitat de România, iar când vine vorba de meleagurile natale, există aici un bărbat cu care are o relație specială.

Cine este bărbatul celebru din România cu care Iulia Vântur are o relație specială. Salman Khan ar putea fi gelos

Iulia Vântur a părăsit în România în urmă cu câțiva ani. Și-a clădit un nume în India și chiar a ajuns să aibă turnee în Statele Unite ale Americii, iar de curând a anunțat că filmează în Turcia. 

ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret că se iubește cu Salman Khan, dar frumoasa blondină nu a uitat de România și de prietenii de aici.

Atunci când i se face dor de casă, Iulia Vântur a dezvăluit că îl sună pe Ștefan Bănică Jr. Cei doi au prezentat împreună emisiunea Dansez pentru tine, difuzată pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Îmi e dor de Ștefan Bănică, de glumele lui. E un tip foarte haios. Ne încălzeam cu glume înainte de emisiune. Când mă ia dorul, îl sun”, a declarat Iulia Vântur, citată de WoWbiz.ro. 

Iulia Vântur, declarații despre relația cu Marius Moga. Are regrete?

Înainte să plece în India, Iulia Vântur și Marius Moga au trăit o frumoasă de iubire. Chiar dacă aceasta s-a încheiat, vedeta susține că nu are regrete.

ADVERTISEMENT

Are numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener și a dezvăluit că a rămas prietenă cu toți cei care au trecut, cândva, prin viața sa.

„Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult.

ADVERTISEMENT

Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu.

Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a adăugat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT