Life

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a răbufnit. Ce a declarat despre presupusa soție din Dubai

Salman Khan este în centrul atenției după ce au apărut mai multe zvonuri legat de faptul că ar avea deja o familie. Iubitul Iuliei Vântur a dat cărțile pe față și a spus adevărul.
04.08.2021 | 20:29
Salman Khan iubitul Iuliei Vantur a rabufnit Ce a declarat despre presupusa sotie din Dubai
Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a răbufnit. Ce a declarat despre presupusa soție din Dubai. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul indian s-a săturat de acuzațiile care i se aduc referitoare la soția și copilul de 17 ani care se pare că este stabilit în Dubai. Starul de la Bollywood a răbufnit și a povestit care este adevărul gol-goluț.

Iubitul frumoasei Iulia Vântur a dezvăluit în cadrul talk-show-ul „Pinch 2”, moderat de fratele său, Arbaaz Khan, că nu are nicio soție care să se numească Noor, subliniind că nu este însurat.

ADVERTISEMENT

Artistul nu a ezitat să vorbească deschis despre viața sa sentimentală, Salman Khan încercând să facă lumină în avalanșa de acuzații care i se aduc de ceva vreme.

Salman Khan, adevărul despre soția și copilul din Dubai. Ce a răspuns iubitul Iuliei Vântur

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat așa ceva. 

ADVERTISEMENT

Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție”, a spus Salman Khan, conform libertatea.ro.

Pentru a întări și mai mult afirmația actorul indian le-a spus fanilor că locuiește în continuare în aceeași casă în care s-a mutat în urmă cu 9 ani. În felul acesta a dorit să scape de orice fel de legătură cu Dubai.

ADVERTISEMENT

„Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga India știe unde locuiesc. 

Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție!”, a mai adăugat iubitul Iuliei Vântur, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Vestea despre familia lui Salman Khan a fost răspândită de un avocat cunoscut din India. Vibhor Anand susține că celebrul actor de la Bollywood este căsătorit de foarte mulți ani cu o femeie pe nume Noor.

De altfel, avocatul este cel care a vorbit și despre presupusa fiică a artistului, o adolescentă de 17 ani, pe nume Ayesha, care locuiește cu mama sa, în Dubai.

Acesta nu este singurul copil despre care se aude. Mai există zvonuri care arată că artistul indian ar avea și un băiat cu aceeași soție, Razzak, în vârstă de 13 ani.

ADVERTISEMENT