Fotbal intern

Salomao pleacă de la Dinamo la echipa lui Daniel Isăilă! Cât vor încasa ”câinii”

02.02.2019 | 12:37
Salomao pleaca de la Dinamo la echipa lui Daniel Isaila Cat vor incasa cainii

Diogo Salomao pleacă de la Dinamo. Mircea Rednic a anunţat că fotbalistul va părăsi clubul şi a anunţat că va ajunge sub comanda unui alt antrenor român, Daniel Isăilă, la echipa Al Hazm, din prima ligă din Arabia Saudită. Antrenorul lui Dinamo a spus că l-ar vrea pe Rotariu la echipă, însă nu crede în revenirea internaţionalului în Liga 1.


UPDATE, ora 12:38 / FANATIK a aflat că Diogo Salomao va pleca sâmbătă la Al Hazm pentru 200.000 de euro. Jucătorul va avea un salariu de 30.000 de dolari pe lună la formația pregătită de Daniel Isăilă.


“Salomao va merge la echipa lui Daniel Isăilă, la Al Hazm. Isăilă îl cunoaște și îl vrea acolo. Obiectivul lui Rotariu este să rămână afară, nu cred că va reveni în Liga 1”, a spus Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Mircea Rednic se bucura dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018.
Mircea Rednic se bucura dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018.

Vine Puljic la Dinamo: “I-au spus să îşi caute echipă”

Antrenorul lui Dinamo a declarat că va mai face un singur transfer la club şi va aduce un fundaş central. Jucătorul dorit este Ante Puljic, care are şanse mari să revină în “Groapă”: “Şerban a intrat în pregătire cu echipa. Pesic încă nu. Perioada de transferuri nu s-a terminat. Cu Puljic mai aşteptăm. De aceea am blocat şi ultimul transfer pe care voiam să îl facem, fundaşul central. Cei de acolo şi-au manifestat intenţia ca el să îşi caute echipă. Eu cred că noii jucători vor face faţă la Dinamo şi în funcţie de felul în care se vor pregăti, vor avea şansa să şi joace. Nu mi-a ajuns perioada asta de pregătire. Din acest moment, responsabilitatea îmi aparţine 100%. Important e să câştigăm toate cele 5 meciuri, ca să avem şanse la play-off. Nu este imposibil. Suntem pregătiţi să luăm 3 puncte”

Dinamo va evolua luni, de la ora 20:00, pe teren propriu împotriva lui Poli Iaşi în primul meci oficial din 2019. În această iarnă, “câinii” au bifat nu mai puţin de 9 transferuri, însă şansele de a prinde play-off-ul sunt foarte mici.