Fotbal intern

EXCLUSIV. GALERIE FOTO. Doi titulari au petrecut până dimineaţa

Filipe Nascimento si Diogo Salomao au ajuns în perioada de mercato din vară la FC Dinamo Bucureşti şi au reuşit cu uşurinţă să se impună în primul unsprezece al echipei pregătite de Cosmin...
03.09.2017 | 00:07
EXCLUSIV GALERIE FOTO Doi titulari au petrecut pana dimineata

Filipe Nascimento si Diogo Salomao au ajuns în perioada de mercato din vară la FC Dinamo Bucureşti şi au reuşit cu uşurinţă să se impună în primul unsprezece al echipei pregătite de Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo. Cei doi jucători nu sunt doar colegi, ci îi leagă şi o prietenie în afara terenului.

Liga 1 Betano a intrat într-o scurtă pauză de două săptămâni, toate acestea pentru ca echipa naţională a României să joace meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, contra Armeniei, scor 1-0, şi Muntenegrului, care va avea loc luni, de la ora 21:45. FANATIK.RO a aflat cum au petrecut Diogo Salomao şi Filipe Nascimento vineri seara, chiar în timpul în care “tricolorii” lui Christoph Daum încercau să obţină victoria pe Naţional Arena. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Salomao şi Nascimento s-au distrat în Herăstrău

Astfel, după ce au luat cina şi au urmărit cu foarte mare atenţie meciul dintre naţionala României şi reprezentativa Armeniei, scor 1-0, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, la un cunoscut restaurant cunoscu din Herăstrău, Filipe Nascimento, Diogo Salomao, dar şi iubita celui din urmă, Sara Meireles (CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI INCENDIARE CU BRUNETA DINAMOVISTULUI), s-au îndreptat către o locaţie de lux în care s-au distrat până noaptea târziu. Cei doi portughezi din lotul lui Dinamo au cerut să stea la o masă mai retrasă, toate acestea pentru a nu atrage atenţia. Escapada lui Salomao şi Nascimento nu va fi pe placul lui Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo fiind cunoscut pentru faptul că nu acceptă acte de indisciplină.

Salomao si Nascimento, jucatorii lui Dinamo, party pana dimineata (12)

În etapa a 9-a din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti va primi vizita celor de la ACS Politehnica Timişoara, luni, 11 septembrie, de la ora 20:30. Toate meciurile echipei pregătite de Cosmin Contra sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: