News

Salvamarii, intervenție de urgență la Mamaia! Patru tineri s-au aventurat în larg și au fost luați de ape. Doi dintre ei au murit

31.08.2019 | 08:18
Salvamarii interventie de urgenta la Mamaia Patru tineri sau aventurat in larg si au fost luati de ape Doi dintre ei au murit

Eveniment teribil în Mamaia, acolo unde patru tineri care erau angajați la un hotel au vrut să intre în apă să se răcorească. Aceștia s-au aventurat dincolo de geamandură și nu au mai reușit să se întoarcă la mal. Mai mulți oameni de pe plajă i-au văzut cum cereau ajutor și au alertat salvamarii, anunță Digi 24 Tv.

UPDATE, 08:02 Doi frați în vârstă de 17, respectiv 18 ani s-au înecat în mare, scrie libertatea.ro. Celelalte două victime, frați din Cobadin, au încetat din viață, din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Patru bărbați s-au aventurat în larg, doi dintre ei sunt în stop cardio-respirator

Potrivit celor de la cugetliber.ro, totul s-a petrecut pe plaja Luna Beach a hotelului Modern din Mamaia. Acolo au fost aduși trei oameni aduși din larg de către salvamari. Ambulanțierii susțin că una dintre persoanele scoase din apă este în stare bună, dar confuză, o altă persoană era conștiență, dar cea de-a treia persoană se afla în stop cardio-respirator.

Martorii au fost cei care i-au alertat pe salvamari și i-au anunțat că mai există un al patrulea bărbat în larg. Și acesta a fost adus la mal de salvatori, dar la rândul său se afla în stop cardio-respirator. La ambii medicii efectuau protocolul de resuscitare.

Interveție de urgență a salvamarilor la Mamaia
Interveție de urgență a salvamarilor la Mamaia *foto: ziuaconstanta.ro

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE