Life

Salvare neașteptată la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu a folosit amuleta norocoasă pentru a păstra o concurentă

Surpriză imensă în ediția de noaptea trecută de la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu a folosit amuleta norocoasă pentru a salva o concurentă.
10.11.2022 | 06:54
Salvare neasteptata la Chefi la Cutite Chef Florin Dumitrescu a folosit amuleta norocoasa pentru a pastra o concurenta
Chef Florin Dumitrescu a a salvat o concurentă noaptea trecută. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunile s-au accentuat miercuri seară, în ediția din 9 noiembrie 2022 de la Chefi la Cuțite. O concurentă extrem de apreciată a ajuns să obțină cel mai mult punctaj, iar chef Florin Dumitrescu nu a vrut să lase lucrurile așa.

Tensiuni mari la Chefi la Cuțite

Noaptea trecută am putut vedeta cel de-al 11-lea battle de la Chefi la Cuțite, care s-a lăsat cu lacrimi. Cele mai multe puncte le-au obținut Adrian și Paco, mai exact 14, urmați de Flori cu 12 puncte, Titus cu 11 puncte și Mădălina tot cu același număr de puncte.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Gigi a reușit să aduna 10 puncte, în timp ce Lady Nosfe a primit doar opt puncte. Surpriza serii a fost Brigitta, care a avut cel mai mic scor, mai exact doar 6 puncte.

Deși mulți nu se așteptau, se pare că farfuria lui Birgitta Gheorghe a fost cea mai slabă noaptea trecută. Conform regulilor de la Chefi la Cuțite, concurenta urma să fie eliminată, însă Florin Dumitrescu a salvat-o.

ADVERTISEMENT

Mai exact, juratul de la Chefi la Cuțite a decis să își folosească o amuletă care îi permite să salveze un concurent eliminat, iar mai apoi să îl ia în echipa sa.

Vizibil obosită și dezamăgită, Brigitta a încercat să își dea seama unde și de ce a greșit de a ajuns să obțină un astfel de scor. Menționăm că tânăra a optat pentru un calcan și bere.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu i-a mai dat o șansă lui Brigitta

”Sunt demoralizată, sunt nemulțumită. Farfuria mea era monocromă. Am folosit elemente puține de verde”, a spus Brigitta.

Florin Dumitrescu nu a lăsat-o însă să aștepte prea mult. A întrebat-o dacă este cumva obosită, având în vedere cele întâmplate, însă Brigitta a început să plângă, cel mai probabil de teamă că acela va fi ultimul ei moment în platoul Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Bucătarul însă a decis să își folosească amuleta, motivându-și clar alegerea. Chef Florin Dumitrescu consideră că Brigitte a avut performanțe, drept urmare, știe că îi va aduce un plus în echipa sa.

”În momentul în care un concurent care a avut performanțele pe care le-a avut Brigitta la individuale, trebue să fii orb să nu vezi că poți să-ți îmbunătățești echipa”, a spus Florin Dumitrescu după ce a luat-o în echipa lui pe Brigitta Gheorghe.

Vizibil șocată, Brigitta s-a bucurat de șansa pe care a primit-o și i-a promis lui chef Florin Dumitrescu că îi va fi loială pe tot parcursul competiției.

Menționăm că nu este prima oară când Florin Dumitrescu alege să își folosească o amuletă. În urmă cu câteva săptămâni, juratul de la Chefi la Cuțite a făcut schimb de concurenți.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink