Fotbal intern

Salvarea lui Dinamo vine de la suporteri: „Vom vira 100.000 de euro pentru plata restanțelor salariale”. FANATIK anunțase afacerea din noiembrie

27.01.2020 | 22:13
Salvarea lui Dinamo vine de la suporteri Vom vira 100000 de euro pentru plata restantelor salariale FANATIK anuntase afacerea din noiembrie
ADVERTISEMENT

Programul socios al „Peluzei Cătălin Hîldan” a anunțat, printr-un comunicat emis pe pagina oficială de Facebook, că va achiziționa 10% din acțiunile clubului Dinamo în schimbul sumei de un leu. Suporterii transmit că prima acțiune pe care o vor face după încheierea tranzacției este să vireze în conturi 100.000 de euro pentru plata restanțelor salariale ale jucătorilor.

„Peluza Cătălin Hîldan” cumpără acțiuni de la Ionuț Negoiță

Dinamo este într-o situație financiară delicată, clubul fiind forțat să vândă doi dintre cei mai importanți jucători, Dan Nistor și Denis Ciobotariu, în această iarnă, însă problemele par că încep să se îndrepte.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat pe 20 noiembrie, „Peluza Cătălin Hîldan”, prin programul socios lansat, va cumpăra de la Ionuț Negoiță acțiuni. Suporterii au transmis luni că vor plăti 1 leu pentru 10% din acțiunile clubului și vor vira în conturi 100.000 de euro, bani adunați din cotizații, pentru plata salariile fotbaliștilor.

SUPORTERII LUI DINAMO SALVEAZĂ CLUBUL!

Așa cum ne știți de atâta vreme, ne ocupăm de FAPTE, NU de VORBE.

”Progamul socios ”DDB”, ce aparține fanilor din Peluza Cătălin Hîldan urmează să achiziționeze în aceste zile un pachet de acțiuni de 10% din club pentru 1 leu.

ADVERTISEMENT

Prima acțiune a suporterilor din calitate de acționari va fi să vireze aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații, iar suma va fi folosită pentru plata salariilor restante ale jucătorilor și a celorlalte datorii curente.”

Acestea sunt informațiile care au apărut în presă în seara asta. Boardul DDB confirmă că s-a ajuns la acest acord. Așa i-am obișnuit pe suporteri. Peluza Cătălin Hîldan tace și face. Așa s-au realizat cele mai importante acțiuni ale noastre de-a lungul timpului”, transmite „Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Condițiile suporterilor

„Peluza Cătălin Hîldan” anunță că a pus unele condiții pentru a preluat 10% din acțiunile clubului, printre care obținerea licenței pentru sezonul viitor:

1. Banii care vor fi virați clubului vor fi direcționați către plata restanțelor salariale față de jucători. Vom fi de față în momentul întocmirii ordinelor de plată către jucători.
Banii sunt PENTRU DINAMO, nu pentru actualul patron.
Vă vom ține la curent. într-o totală transparență, cu fiecare pas pe care îl vom face.

ADVERTISEMENT

2. Clubul trebuie să garanteze obținerea licenței pentru Liga 1.

3. Nu este intenția noastră să devenim acționari majoritari. NOI SUNTEM SUPORTERI, nu conducători de club. Prezența suporterilor în acționariat trebuie să favorizeze atragerea unui investitor serios și puternic.
(Suntem în tratative foarte avansate cu un astfel de investitor. Acesta va avea garanția că suporterii sunt acolo nu pentru a încurca, ci pentru a pune umărul la RIDICAREA LUI DINAMO către locul pe care-l merită)

4. Printre membrii DDB se află mulți profesioniști, oameni care s-au remarcat prin excelență în domeniul lor de activitate, fie că este vorba de specialiști în drept, în comunicare, marketing, sau în finanțe. Dintre ei îi vom alege pe cei mai reprezentativi pentru a face parte din Consiliul de Administrație al FC Dinamo.

5. Sprijinul nostru va fi bazat pe voluntariat. Nu vor fi oameni interesați de vreun câștig material din această colaborare. Asta pentru că suntem conștienți că Dinamo a fost distrusă tocmai de către cei care au atârnat pe lângă club și au încercat de fiecare dată să profite de acest lucru în interes personal.

6. Vom continua strângerea de fonduri. Dinamo va avea nevoie de susținere și în continuare. Pe măsură ce Dinamo va redeveni un club puternic și stabil, banii din Program DDB vor fi direcționați către Centrul de Copii și Juniori.

7. Construirea noului Stadion Dinamo va fi una din prioritățile noastre.
Vom continua lupta noastră pentru aflarea adevărului despre neregulile care au blocat construirea noului stadion.

8. Toți suporterii dinamoviști sunt bineveniți alături de noi în acest proiect. Nu credem în două echipe cu același nume. Suntem împotriva divizării suporterilor si vom lupta întotdeauna pentru ca dinamoviștii să fie uniți și puternici”, se arată în comunicatul emis de PCH.

ADVERTISEMENT