Cele mai citite

Ştefan Radu, pus la zid în Italia: “Are pe conştiinţă al treilea gol”

Nu mai există nici un român în Europa League. Presa din Italia îl desfiinţează pe Ştefan Radu pentru evoluţia slabă din meciul Salzburg - Lazio 4-1
13.04.2018 | 08:20
Ştefan Radu, pus la zid în Italia:
ADVERTISEMENT

Aventura în Europa League pentru Lazio Roma a luat sfârşit într-un moment în care puţină lume se aştepta ca echipa pregătită de Simone Inzaghi să nu intre în semifinale. Biancocelestii câştigaseră pe Olimpico la un scor destul de bun pentru calificare, 4-2, dar returul din Austria s-a transformat în a doua repriză într-un adevărat coşmar, Salzburg reuşind să se impună cu 4-1, toate golurile fiind înscrise în a doua parte a jocului!

Recunoscută pentru forţa ofensivă cu tot remarcabilă în Serie A, unde are cele mai multe goluri marcate, Lazio a clacat într-un mod impardonabil la Salzburg şi a făcut-o, lucru incredibil pentru o echipă italiană, pe parcursul a numai cinci minute! Pentru că a încasat de la scorul de 1-1 gol după gol la foc automat, iar pentru acest lucru, evident, sunt puşi la zid portarul Strakosha, de-a dreptul penibil în multe momente şi fundaşii din faţa sa.

Italienii au deschis scorul în Salzburg – Lazio 4-1

Deşi este veteranul lotului, cu mai bine de un deceniu de când se află la echipa romană, Ştefan Radu a intrat în malaxorul presei peninsulare, care i-a acordat o notă foarte mică, 4,5 şi i-a imputat înscrierea celui de-al treilea gol, fază la care mingea a intrat în poartă şi după o nefericită deviere a devenit gol.

ADVERTISEMENT

“După o primă repriză solidă, Ştefan Radu a participat la prăbuşirea din final a echipei lui Simone Inzaghi. Are responsabilitatea golului de 3-1”. Căderea echipei lui Inzaghi este cu atât mai greu de explicat, pentru că italienii au lovit primii prin Immobile şi se părea că totul era rezolvat. Însă Salzburg a profitat fie de relaxarea prematură a adversarului, fie de căderea fizică a lazialilor sau, poate, de ambele la un loc şi au reuşit cea mai spectaculoasă întoarcere de rezultat din istoria lor.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri