Fotbal international

VIDEO. Salzburg-Viitorul 4-0! Hagi, UMILIT iar! Vezi GOLURILE de senzaţie marcate de austrieci! Ultimul este o CAPODOPERĂ

FC Viitorul Constanţa a fost eliminată din Europa League, după ce au fost învinşi de douăr ori, la Ovidiu cu scoruld e 3-1 şi 4-0 în Austria. Campioana României a fost umilită de Salzburg,...
25.08.2017 | 00:06
VIDEO SalzburgViitorul 40 Hagi UMILIT iar Vezi GOLURILE de senzatie marcate de austrieci Ultimul este o CAPODOPERA
ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanţa a fost eliminată din Europa League, după ce au fost învinşi de douăr ori, la Ovidiu cu scoruld e 3-1 şi 4-0 în Austria. Campioana României a fost umilită de Salzburg, care s-a distrat cu apărarea echipei lui Gheorghe Hagi. Vezi VIDEO jos cu golurile senzaţionale ale austriecilor.

În prima repriză, George Ţucudean s-a accidentat şi a fost înlocuit de Drăguş.

Singura echipă din România care rămâne în cursa din Europa este FCSB, care a fost eliminată din play-off-ul Champions League de Sporting Lisabona şi va evolua în grupele Ligii Europa.

ADVERTISEMENT

UPDATE S-au afişat echipele de start de la Salzburg-Viitorul! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Min. 89: Haidara a marcat şi el, dfupă o cursă impresionantă! Jucătorul austriecilor a oprit balonul, care era pe punctul să iasă în dreptulf anionului, a înaintat şi a şutat puternic. Din bară, mingea a ricoşat în poartă.

ADVERTISEMENT


Amadou Haidara Goal HD – Salzburg (Aut) 4-0 FC… de Football–Live

Min. 53: GOL SALZBURG! Berisha înscrie din penalty, după ce Hodorogea a făcut fault în propriul careu. Jucătorul lui Hagi a primit şi cartonaşul galben.


Berisha V. (Penalty) Goal HD – Salzburg (Aut) 3… de Football–Live

Min. 38: GOL SALZBURG! Gulbrandsen FACE 2-0 după o nouă greşeală uriaşă a defensivei campioanei.

Fredrik Gulbrandsen Goal HD – Salzburg (Aut) 2… de Football–Live
Min. 7: GOL SALZBURG! Dabbur înscrie după o greşelă a defensivei lui Viitorul. Vezi VIDEO aici

Munas Dabbur Goal HD – Salzburg (Aut) 1-0 FC… de Football–Live
Min. 5: Marius Constantin şutază de la 16 metri spre colţul lung, mingea trece puţin pe lângă.

ADVERTISEMENT

Min. 1: A început partida.

UPDATE. Meciul este important nu doar pentru Viitorul, dar şi pentru FCSB. Practic, Gigi Becali va fi cel mai mare suporter al echipei lui Hagi joi seara, la partida de la Salzburg. În acest moment, FCSB este în urna a doua a tragerii la sorţi de vineri din Europa League, însă poate avansa în postura de cap de serie. Iar asta depinde şi de Hagi! Pe scurt, FCSB are nevoie ca patru dintre cele nouă echipe care au fost cap de serie în play-off-ul Europa League să nu se califice, iar Red Bull Salzburg face parte dintre ele. Iată meciurile, cu rezultatele din tur. Echipele cu majuscule nu trebuie să se califice.

ZENIT – Utrecht (în tur: 0-1)
DINAMO KIEV – Maritimo (în tur: 0-0)
Rosenborg – AJAX (în tur: 1-0)
BILBAO – Panathinaikos (în tur: 3-2)
FENERBAHCE – Vardar Skopje (în tur: 0-2)
AEK Larnaca – VIKTORIA PLZEN (în tur: 1-3)
SALZBURG – Viitorul (în tur: 3-1)
AEK Atena – CLUB BRUGGE (în tur: 0-0)
BRAGA – Hafnarfjordur (în tur: 2-1)

ADVERTISEMENT

Viitorul întâlneşte pe Salzburg în deplasare, joi, de la ora 20.00. Jucătorii lui Hagi au decolat miercuri dimineaţă spre oraşul lui Mozart, acolo unde vor încerca minunea: să refacă handicapul din meciul tur de la Ovidiu, acolo unde austriecii au câştigat cu 3-1. Cei de la Viitorul, surprinzător, păreau destul de optimişti şi au vorbit chiar de calificare!

“Cu siguranţă, ar fi ceva de la Dumnezeu dacă ne calificăm. La noi e o situatie nefavorabilă, în momentul de faţă, pentru că suntem echipa campioană şi, din păcate, nu ne ies rezultatele”, a declarat Eric de Oliveira la Dolcesport.

Salzburg – Viitorul LIVE STREAM Europa League. Ţin pumnii Stelei

Salzburg – Viitorul LIVE STREAM Europa League. De asemenea, fundaşul central Cristian Băluţă a vorbit despre speranţa de a scoate un rezultat bun în deplasarea de la Sazburg. “Noi mergem să facem un joc cât de bun putem, si sperăm să scoatem un rezultat bun. Vom vedea ce vom obţine”, a declarat Băluţă.

Brazilianul Eric a ţinut să precizeze şi faptul că vor ţine pumnii celor de la FCSB miercuri seară, în partida cu Sporting. “Ca şi toti românii, trebuie să ţinem cu Steaua pentru coeficient, pentru numele fotbalului romanesc. Ar fi ceva minunat să intre Steaua în grupe”, a spus Eric.

ADVERTISEMENT