Sport
notix pixel id

CSM Bucureşti, transfer de la o rivală din Liga Naţională! O jucătoare de top a semnat cu “tigroaicele”. Exclusiv

CSM Bucureşti a reuşit un transfer de top. FANATIK a aflat că "tigroaicele" s-au înţeles cu Samara Da Silva, care va veni în această iarnă la echipă de la Dunărea Brăila.
23.11.2021 | 14:54
CSM Bucureşti, transfer de la o rivală din Liga Naţională! O jucătoare de top a semnat cu
CSM Bucureşti, transfer de la o rivală din Liga Naţională! O jucătoare de top va semna cu "tigroaicele". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a avut o primă parte a sezonului cu multe provocări. Echipa antrenată de Adi Vasile este pe locul doi în Liga Naţională, la 5 puncte de liderul Rapid Bucureşti şi pe locul patru în grupa de Champions League.

CSM Bucureşti, transfer de la o rivală din Liga Naţională! Samara Da Silva s-a înţeles cu “tigroaicele”

Din informaţiile FANATIK, “tigroaicele” au dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Samara Da Silva s-a înţeles cu CSM Bucureşti şi va semna un contract încă din această iarnă cu echipa antrenată de Adi Vasile.

Handbalista a jucat în tur pentru Dunărea Brăila, echipă aflată la egalitate de puncte cu CSM Bucureşti. Samara Da Silva a semnat pentru două sezoane cu echipa de pe malul Dunării, însă instabilitatea de la nivelul conducerii pune în pericol proiectul care s-a desfăşurat foarte bine până acum.

ADVERTISEMENT

Probleme la Dunărea Brăila după un start foarte bun de campionat

După 9 etape excelente, în care Dunărea Brăila a adunat 19 puncte, la fel ca şi CSM Bucureşti, un adevărat cutremur este pe cale să se întâmple la echipa brăileană. Conform presei locale, conducerea clubului ar putea fi schimbată în această iarnă, în ciuda rezultatelor bune.

Iar aceste schimbări ar putea duce la o adevărată revoluţie la nivelul lotului. Antrenorul Morten Soubak, venit în vară la club, ameninţă cu plecarea dacă vor fi schimbaţi George Caranica şi Marian Neta, preşedintele şi vicepreşedintele clubului.

ADVERTISEMENT

Taxă piperată pentru transferul braziliencei! Cât trebuie să plătească CSM Bucureşti

Pentru CSM Bucureşti, transferul Samarei Da Silva va duce şi la plata unei taxe destul de piperate pentru FRH. Pentru că vorbim de un transfer al unei jucătoare din străinătate în timpul sezonului, CSM trebuie să plătească peste 10.000 de euro. FANATIK a scris în trecut de grila de plăţi în ceea ce priveşte transferurile.

Samara Da Silva nu este la prima experienţă în România. Jucătoarea din Brazilia a evoluat în sezonul 2018-2019 la SCM Râmnicu Vâlcea, alături de care a câştigat titlul în Liga Naţională la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

În ultimul an, jucătoare din Brazilia a evoluat la Krim Ljubljana. Echipa din Slovenia a ratat la un gol un duel cu CSM Bucureşti în sferturile Ligii Campionilor. Krim a fost eliminată in extremis de ŢSKA Moscova.

Samara Da Silva
Samara Da Silva, în meciul dintre CSM Bucureşti şi Krim Ljubljana. Sursa: sportpictures.eu

Din vară, CSM Bucureşti mai pregăteşte două lovituri: Pessoa şi Kurtovic!

Din informaţiile FANATIK, din vara anului viitor, alte două handbaliste care evoluează acum la Dunărea Brăila sunt aproape de a semna cu CSM Bucureşti. Este vorba de portarul Mayssa Pessoa şi Amanda Kurtovic.

ADVERTISEMENT

Ambele handbaliste au mai evoluat în trecut la CSM Bucureşti. Mayssa Pessoa a jucat între 2014 şi 2016 pentru “tigroaice”, dovedindu-se decisivă în finala Ligii Campionilor din 2016, când CSM a câştigat singurul trofeu.

Amanda Kurtovic a jucat la CSM Bucureşti între 2017 şi 2019, înainte să fie transferată de Gyor. Interul dreapta din Norvegia a fost una dintre jucătoarele cheie în acest sezon pentru Dunărea, iar din vară ar putea reveni la “tigroaice”.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani are Samara Da Silva
  • 2 este locul ocupat de CSM Bucureşti în Liga Naţională
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik