Fotbal international

UEFA l-a îngenuncheat! Samir Nasri, suspendat un an din cauza dopajului

Samir Nasri a primit o lovitură dură din partea UEFA. Fostul internaţional francez va fi suspendat un an din cauza dopajului.
25.02.2018 | 09:19
UEFA l-a îngenuncheat! Samir Nasri, suspendat un an din cauza dopajului

Samir Nasri spera că va semna cu Las Palmas, însă toate negocierile au picat. Fotbalistul de 30 de ani va fi suspendat un an de UEFA, din cauza dopajului. În primă fază, fostul internaţional francez trebuia să stea pe bară doi ani, însă Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea la doi ani.

Fostul jucător al celor de la Manchester City a fost acuzat că a folosit un tratament intravenos. Agenţia Mondială Antidoping tolerează acest tip de tratament, doar în condiţiile în care nu sunt implicate subastanţe interzise şi nu depăşeşte 50 de mililitri.

Samir Nasri, suspendat pentru un tratament efectuat în 2016

Când un sportiv merge la o astfel de clinică este ceva suspect”, a declarat un oficial al Agenţiei Spaniole Antidoping . Samir Nasri a efectuat tratamentul, în pauza de iarnă din 2016, la o clinică privată din Los Angeles.

Samir Nasri a jucat de-a lungul timpului pentru Olympique Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla şi Antalayaspor. După ce s-a despărţit în această iarnă de formaţia turcă, fostul internaţional francez s-a aflat în negocieri cu Las Palmas.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri