Fotbal intern

Sampdoria a vrut să-l transfere pe Dragoș Nedelcu de la FCSB. Anunțul impresarului. “L-au vrut!”

04.09.2019 | 10:47
Sampdoria a vrut sal transfere pe Dragos Nedelcu de la FCSB Anuntul impresarului Lau vrut

UC Sampdoria, echipă care evoluează în Serie A, a vrut să îl transfere pe Dragoș Nedelcu, mijlocașul central de al FCSB care a evoluat alături de echipa națională a României U21 la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino în vara anului 2019. Pietro Chiodi, imprsarul italian care lucrează pentru Dragoș Nedelcu a făcut anunțul.

Sampdoria a vrut să-l transfere pe Dragoș Nedelcu de la FCSB

Dragoș Nedelcu a făcut parte din lotul luat de Mirel Rădoi la EURO U21, iar mijlocașul central în vârstă de 22 de ani a fost titular în partida jucată împotriva Franței U21, scor 0-0, din Grupa C, și a prins 3 minute în victoria obținută în fața Angliei U21, scor 2-4. Evoluțiile bune ale lui Nedelcu de la turneul final și de la FCSB i-au făcut pe oficialii lui Sampdoria să își arate interesul pentru serviciile acestuia.

Astfel, Pietro Chiodi, impresarul lui Dragoș Nedelcu, a anunțat că mijlocașul a fost aproape de o echipă din Serie A. “Sampdoria l-a vrut pe Nedelcu”, a declarat italianul pentru emisiunea Digisport Matinal de la Digi Sport TV. Sampdoria a fost interesată și de Cristi Manea, dar fundașul a ales să semneze cu FCSB.

Dragoș Nedelcu și Dylan Flores în meciul dintre Sepsi OSK și FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Dragoș Nedelcu și Dylan Flores în meciul dintre Sepsi OSK și FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Dragoș Nedelcu s-a accidentat într-un meci din Europa League

Cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Dragoș Nedelcu a ajuns la FCSB pe 9 august 2017 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. În sezonul 2019 – 2020, mijlocașul a jucat în cinci meciuri pentru FCSB, a dat un gol și a oferit o pasă deisivă. Acesta s-a accidentat la meciul tur cu Alashkert, scor 0-3, în turul 2 preliminar al Europa League.

După două etape jucate în sezonul 2019 – 2020 din Serie A, Sampdoria se află pe locul 20 în clasament, cu 0 puncte, la egalitate cu Fiorentina, SPAL, Cagliari și Lecce. În sezonul 2018 – 2020, formația antrenată de Eusebio Di Francesco a terminat pe poziția a 9-a, cu 53 de puncte, după ce a bifat 15 victorii, 8 remize și 15 înfrângeri.