News

Samsung dezvăluie prima sa tabletă Fan Edition. Ce oferă Galaxy Tab S7 FE

Samsung Galaxy Tab S7 FE este cea mai nouă tabletă a sud-coreenilor și prima de tip Fan Edition.
31.05.2021 | 12:52
Samsung dezvaluie prima sa tableta Fan Edition Ce ofera Galaxy Tab S7 FE
Samsung dezvăluie prima sa tabletă Fan Edition. Ce oferă Galaxy Tab S7 FE. Sursa foto: samsung.com.
ADVERTISEMENT

Samsung a dezvoltat, de-a lungul anilor, o nouă serie de produse pentru clienții săi. Este vorba despre seria de telefoane Fan Edition, care a debutat odată cu readucerea la viață a lui Note 7, telefon intrat în istorie pentru problemele grave cu bateria.

Cel mai popular dispozitiv din gama FE este, la momentul actual, Galaxy S20 Fan Edition, pregătit ca o variantă ceva mai accesibilă, dar cu aproape toate funcțiile premium din gama S20.

ADVERTISEMENT

Se pare că succesul FE a fost mai mare decât poate anticipa Samsung, astfel că i-a convins pe sud-coreeni că e momentul să extindă această serie și către tablete.

Astfel, Samsung Galaxy Tab S7 FE devine prima tabletă Fan Edition lansată de producător. Designul și specificațiile par destul de promițătoare, iar noul model ar putea crește popularitatea tabletelor.

ADVERTISEMENT

Galaxy Tab S7 FE este dotată cu un S-Pen, iar în același timp este compatibilă și cu Samsung DeX. Ba chiar poți combina tableta cu un accesoriu Book Cover Keyboard. Astfel, e destul de ușor ca, având acces la un monitor dedicat, să îți creezi un PC puternic și foarte portabil în câteva minute.

În ceea ce privește partea de software, tableta vine cu cele mai noi propuneri de la Android și de la Samsung: sistem de operare în varianta 11 personalizat cu One UI 3.1.

ADVERTISEMENT

Specificații de top pentru Samsung Galaxy Tab S7 FE

Specificațiile nu dezamăgesc nici ele. Ecranul LCD are diagonala de 12,4 inci și rată de refresh de 60 de hertzi, iar rezoluția panoului este de 2560 x 1600 pixeli. Și latura audio a tabletei este foarte bine reprezentată, Tab S7 FE având difuzoare stereo, sunet AKG și suport pentru Dolby Atmos.

Ce se află dincolo de ecran? Un procesor Snapdragon 750G, cu două nuclee de 2,2 GHz, alături de alte șase nuclee mai ”temperate”, pentru eficiență, acestea operând la 1,8 GHz, notează sammobile.com.

ADVERTISEMENT

Alături de procesor, Samsung Galaxy Tab S7 FE oferă o placă video Adreno 619 și 4 sau 6 GB de memorie RAM. Alegerea memoriei îți oferă și o alegere pentru spațiul de stocare, fie 64, fie 128 de GB. Așa cum Samsung obișnuiește pentru o bună parte din produsele sale, dispozitivul are și slot de card de memorie, astfel că poți extinde capacitatea de stocare cu până la 1 TB.

Tableta are două camere foto, una principală de 8 megapixeli și una secundară de 5 MP, iar bateria are capacitatea de 10.080 mAh, putând fi încărcată super-rapid, la 45W.

Pentru că e vorba de o ediție FE, care trebuie să fie mai ieftină și cu performanțe puțin mai scăzute, Galaxy Tab S7 FE nu vine cu la fel de multe difuzoare precum varianta standard, nu are ecran AMOLED și nici o rată de refresh ridicată.

Desigur, pentru cine caută o tabletă cu funcții premium la un preț nu atât de piperat, Galaxy Tab S7 FE e un candidat bun.

ADVERTISEMENT