News

Samsung Galaxy Z Fold 3 promite camere foto de top. Ce noutăți aduce telefonul pliabil

11.05.2021 | 09:18
Samsung Galaxy Z Fold 3 promite camere foto de top Ce noutati aduce telefonul pliabil
ADVERTISEMENT

Samsung Galaxy Z Fold 3, a treia generație de telefoane pliabile a producătorului sud-coreean, e cu un pas mai aproape de lansare. Astfel, au apărut noi detalii despre telefon.

Samsung pregătește, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, un eveniment important în luna august, când va prezenta publicului noi smartphone-uri din gama de vârf. Anul acesta, vorbim despre Galaxy S21 FE, despre Galaxy Z Flip 3 și despre Galaxy Z Fold 3.

ADVERTISEMENT

Design-urile noilor telefoane au apărut deja în schițe pe internet, însă lista specificațiilor a rămas relativ necunoscută. Acum, însă, avem detalii și despre camera foto pe care o va folosi Samsung Galaxy Z Fold 3.

Astfel, telefonul ar urma să aibă cinci camere în total, dintre care două pentru selfie-uri și trei principale. Pe partea din față, telefonul ar avea o cameră foto de 10 megapixeli, cu senzor Sony IMX374, amplasată într-un decupaj de pe display-ul secundar.

ADVERTISEMENT

Samsung Galaxy Z Fold 3 promite camere foto performante

Mai importantă este camera de pe ecranul pliabil. Aceasta ar urma să fie amplasată sub display, astfel că Samsung va putea oferi un ecran complet, fără decupaje, așa cum am avut parte până acum. Senzorul va avea 16 megapixeli, fiind un Sony IMXx71.

Ce oferă Samsung Galaxy Z Fold 3 pe partea din spate? Un aranjament de camere foto triple, alcătuit dintr-o cameră wide-angle de 12 megapixeli, o cameră ultrawide de 12 megapixeli și o cameră telefoto, tot de 12 MP. Cu siguranță, telefonul va fi capabil să filmeze 4K, la 60 de cadre pe secundă, cu toate cele trei camere.

ADVERTISEMENT

Încă nu se știu multe alte detalii despre telefon, însă e important că Samsung a reușit să introducă un factor de protecție mult dorit pentru smartphone. Firește, acesta nu poate fi la fel de rezistent precum telefoanele clasice, însă ar urma să ofere o oarecare protecție împotriva apei și prafului.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ar putea avea un ecran de 7,5 inci, pliabil, alături de un al doilea, de 6,2 inch, disponibil când telefonul este închis. Ambele vor avea rată de refresh de 120 Hz. În privința procesorului, ar putea fi vorba de Snapdragon 888, alături de 12 și 16 GB de memorie RAM, dar și de 256 și 512 GB de memorie internă, notează sammobile.com.

ADVERTISEMENT