News

Samsung pregătește noi lansări mari în august. Urmează un alt Galaxy S21. Ce se întâmplă cu seria Note

12.05.2021 | 14:47
Samsung pregateste noi lansari mari in august Urmeaza un alt Galaxy S21 Ce se intampla cu seria Note
Samsung pregătește noi lansări mari în august. Urmează un alt Galaxy S21. Ce se întâmplă cu seria Note. Sursa foto: bbAAER, pixabay.com.
ADVERTISEMENT

Samsung se pregătește pentru o nouă lansare de Galaxy S21 în luna august, însă seria Note ar putea reprezenta o surpriză. 

Noi telefoane de la Samsung în luna august

Producătorul sud-coreean are de gând să aducă pe piață noi telefoane de top, după ce seria Galaxy S21 a fost lansată în urmă cu doar câteva luni. De data aceasta, un alt model din această serie S urmează să fie prezentat publicului.

ADVERTISEMENT

Este vorba de modelul Galaxy S21 FE. Noile FE, sau Fan Edition, au debutat în urmă cu un an, odată cu apariția pe piață a unei variante ceva mai de buget a flagship-ului Galaxy S20.

Specificațiile rămân, în orice caz, demne de un telefon de top, chiar dacă prețul este ușor mai mic.

ADVERTISEMENT

Samsung Galaxy S21 FE nu este singurul smartphone pe care îl vom vedea peste câteva luni. Alături de acesta, ar urma să fie dezvăluite și Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3, cele două modele pliabile din portofoliul producătorului, ajunse acum la a treia generație.

Conform informațiilor apărute în presa sud-coreeană, Samsung este deja în discuții cu operatori telecom din mai multe țări în vederea pregătirii lansării celor trei telefoane.

ADVERTISEMENT

Lansarea din această vară ar urma să armonizeze calendarele dezvăluirilor acestor noi serii de smartphone-uri. Z Flip a fost lansat în februarie 2020, iar Z Flip 5G în august.

De asemenea, Z Fold 2 a fost dezvăluit în septembrie, iar Galaxy S20 FE a fost prezentat publicului în octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Galaxy Note?

Seria Galaxy Note, în schimb, ar putea să fi ajuns la finalul duratei de viață odată cu lansarea de anul trecut. Nu a apărut nicio informație cu privire la un nou astfel de telefon ce ar putea fi dezvăluit în august 2021, arată xda-developers.com.

Totuși, această informație nu trebuie să mire prea multe persoane. Pe măsură ce seria Galaxy S s-a dezvoltat, existența lui Note a devenit din ce în ce mai redundantă. În plus, Galaxy S21 Ultra oferă deja suport pentru un S-Pen, chiar dacă accesoriul nu vine inclus în pachet.

Astfel, este foarte probabil ca producătorul sud-coreean să renunțe la dezvoltarea acestor telefoane, pentru a se concentra pe linia Galaxy S, dar și pe linia de noi dispozitive pliabile din gama Galaxy Z.

ADVERTISEMENT