Sport

Samuel Asamoah și-a găsit echipă după despărțirea de FC U Craiova! Exclusiv

Samuel Asamoah s-a despărțit de FC U Craiova în urmă cu câteva zile, iar FANATIK a aflat că jucătorul din Togo și-a găsit deja echipă.
26.02.2024 | 09:55
Samuel Asamoah sia gasit echipa dupa despartirea de FC U Craiova Exclusiv
Samuel Asamoah s-a despărțit de FC U Craiova în urmă cu câteva zile, iar FANATIK a aflat că jucătorul din Togo și-a găsit deja echipă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că în perioada când era președinte la Universitatea Craiova l-a cerut cu insistență pe închizătorul togolez, însă mutarea nu s-a putut realiza.

Plecat de la FC U Craiova, Samuel Asamoah și-a găsit echipă în China

După doi ani și jumătate petrecuți la FC U Craiova, oficialii clubului din Bănie au decis să rezilieze contractul cu Samuel Asamoah, însă FANATIK a aflat că fotbalistul de 29 de ani și-a găsit imediat echipă unde să evolueze.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, mijlocașul la închidere a semnat deja cu o formație din liga a doua chineză. El va ajunge la noul său club pe 9 martie, după ce își va rezolva problema cu viza și va avea toate formalitățile în regulă.

”Mulțumim, Samuel Asamoah! Clubul nostru și Samuel Asamoah au reziliat de comun acord contractul de colaborare. Samuel Asamoah a devenit jucătorul nostru în vara anului 2021. Îi mulțumim pentru tot efortul depus și îi dorim mult succes pe viitor!”, este comunicatul prin care FC U Craiova s-a despărțit de jucător.

ADVERTISEMENT

Adus în vara anului 2021 după ce și-a încheiat contractul cu belgienii de la Sint-Truiden, Asamoah a jucat 81 de meciuri în toate competițiile pentru formația patronată de Adrian Mititelu, reușind un gol și 6 pase decisive.

Asamoah are 5 prezențe la naționala statului Togo

Născut în Ghana, dar cu cetățenie totgoleză și belgiană, Samuel Asamoah, care este cotat în acest moment la 450.000 de euro, a mai jucat în cariera sa la echipele Eupen, OH Leuven și Sint-Truiden.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul defensiv a ales să reprezinte echipa națională din Togo, pentru care a evoluat în 5 partide. Trei dintre acestea au fost amicale, iar două au contat pentru calificările la Cupa Africii pe Națiuni.

Samuel Asamoah a avut parte de o tragedie la finalul anului 2022, când mama sa a murit. FC U Craiova a anunțat decesul acesteia prin intermediul paginii oficiale și i-a transmis condoleanțe jucătorului.

ADVERTISEMENT

”Clubul nostru este alături de Samuel Asamoah, cel care trece prin momente dificile după trecerea în neființă a mamei sale, și transmite sincere condoleanțe întregii familii! Stay strong, Sammy”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: