Sport

Probleme mari pentru Samuel Eto’o. Riscă o condamnare din cauza unei datorii uriașe la Fisc

Samuel Eto'o are probleme din cauza datoriilor pe care le are către Fiscul spaniol, din perioada în care a evoluat în Spania, mai precis din perioada petrecută la Barcelona.
27.12.2021 | 20:13
Probleme mari pentru Samuel Etoo Risca o condamnare din cauza unei datorii uriase la Fisc
ADVERTISEMENT

Fostul internațional camerunez nu a făcut încă nicio declarație în privința datoriilor pe care le are în Spania, nefiind singurul star cu astfel de probleme.

De-a lungul anilor, Lionel Messi, Ronaldinho, Neymar sau Jose Mourinho au avut datorii imense către statul spaniol de pe urma contractelor avute la Real Madrid și Barcelona.

ADVERTISEMENT

Ce datorii are Samuel Eto’o către fiscul spaniol

Samuel Eto’o are o datorie mare, de aproximativ 1.000.000 de euro, sumă care, deși este imensă, este incomparabil mai mică decât ale altor fotbaliști trecuți prin aceeași problemă.

În cazul în care nu își va plăti datoria, Samuel Eto’o riscă să fie condamnat, iar în istorie au fost și condamnări cu suspendare pentru același motiv.

ADVERTISEMENT

Acum, Samuel Eto’o a fost ales președintele Federației de Fotbal din Camerun, țară care va organiza în luna ianuare Cupa Africii pe Națiuni și pe care speră să o câștige.

Eto’o l-a învins pe preşedintele interimar Seidou Mbombo Njoya, care fusese ales în 2018, dar acesta a fost contestat, iar în cele din urmă alegerea sa a fost anulată la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Samuel Eto’o a jucat în Spania pentru Real Madrid, Mallorca, Leganes, Espanyol și Barcelona, iar în străinătate a jucat pentru Inter Milano, Chelsea, Everton, Sampdoria, Anji Mahacikala, Antalyaspor, Konyaspor și Qatar SC.

Totodată, Samuel Eto’o este și golgeterul din toate timpurile al naționalei de fotbal cameruneze, pentru care a înscris nu mai puțin de 56 de goluri în 118 meciuri.

ADVERTISEMENT
  • 40 de ani are Samuel Eto’o

Fotbalistul propus de Eto’o la Barcelona

Deși a jucat la mai multe echipe din Spania, Samuel Eto’o a rămas legat sufletește de Barcelona și a vorbit în luna octombrie despre jucătorul care îi poate scoate pe catalani din forma slabă prin care trec.

„El trebuie să uite de Real Madrid. Mbappe trebuie să meargă la Barca”, a declarat Eto’o pentru TuttoMercatoWeb.

Samuel Eto’o  a câștigat de-a lungul timpului titluri în Spania, Italia și Anglia, dar a câștigat și trofeul Champions League de trei ori.

Alături de naționala Camerunului, Eto’o a cucerit două Cupe ale Africii pe Națiuni și o medalie de aur la Jocurile Olimpice din anul 1996, competiție care s-a desfășurat în Sydney, Australia.

ADVERTISEMENT