Fotbal intern

Patronul de la Sănătatea Cluj le-a pus gând rău steliştilor înaintea meciului din Cupa României. “Dau golul victoriei!”

Sănătatea Cluj va primi vizita FCSB-ului în şaisprezecimile Cupei României, iar patronul formaţiei din Liga a 3-a aşteaptă cu nerăbdare să se dueleze cu jucătorii antrenaţi de Nicolae...
12.10.2017 | 09:10
Patronul de la Sanatatea Cluj lea pus gand rau stelistilor inaintea meciului din Cupa Romaniei Dau golul victoriei

Sănătatea Cluj va primi vizita FCSB-ului în şaisprezecimile Cupei României, iar patronul formaţiei din Liga a 3-a aşteaptă cu nerăbdare să se dueleze cu jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică. Aurelian Ghişa, finanţatorul celor de la Sănătatea Cluj, are 53 de ani şi a făcut o promisiune înaintea meciului cu FCSB.

Acesta recunoaşte că nu este pregătit din punct de vedere fizic să evolueze din primul minut în Sănătatea Cluj – FCSB, din şaisprezecimile Cupei României, dar promite că va înscrie golul calificării, dacă meciul va intra în prelungiri.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrea ca Sănătatea Cluj – FCSB să ajungă a prelungiri

“Ideal ar fi să facem un egal şi să intrăm în prelungiri. Nu cred că sunt pregătit să intru, cu toate că mă antrenez. Dacă ajungem în prelungiri, promit că intru şi poate o să dau şi golul victoriei”, a spus Aurelian Ghişa, conform digisport.

Nu este prima oară când Sănătatea Cluj se duelează cu FCSB! În 2011, ardelenii au fost învinşi cu 4-0 de formaţia finanţată de Gigi Becali, tot în Cupa României, iar în acea partidă a evoluat şi Ionel Ganea pentru echipa din Cluj.

“Ne bucurăm! În primul rând, pentru că este Steaua, în al doilea rând este o candidată la primăvara europeană şi, nu în ultimul rând, ni se acordă o revanşă după partida de la Buzău. Iată că după atâta dăruire şi efort am fost răsplătiţi la tragerea la sorţi”, a mai adăugat patronul celor de la Sănătatea Cluj.