Fotbal intern

Sănătatea Cluj vrea duel cu U Craiova în optimile Cupei: “N-aș zice nu unei întâlniri cu oltenii, să-i văd mai bine la față” + Prime după succesul istoric cu Viitorul! EXCLUSIV

26.09.2019 | 20:32
Sanatatea Cluj vrea duel cu U Craiova in optimile Cupei Nas zice nu unei intalniri cu oltenii sai vad mai bine la fata  Prime dupa succesul istoric cu Viitorul  EXCLUSIV

Sănătatea Cluj a produs cea mai mare surpriză a acestei ediții din Cupa României, reușind să eliminea Viitorul, deținătoarea trofeului. După 1-0 pe Cluj Arena, președintele “virușilor verzi”, Marius Semeniuc, a vorbit pentru FANATIK despre uriașa bucurie care a început la Cluj după calificarea în optimi, și a dezvăluit primele pe care le vor primii jucătorii și ce adversar și-ar dori în următoarea fază.

Sănătatea Cluj vrea să joace cu U Craiova în optimile Cupei

Autorul celei mai mari surprize a acestei ediții din Cupa României, Marius Semeniuc, președintele celor de la Sănătatea Cluj, a dezvăluit pentru FANATIK că ar dori să întâlnească Universitatea Craiova în optimile de finale, iar jucătorii vor primi în această săptămână o primă, după ce au reșit să eliminte Viitorul, câștigătoarea ediției trecute a Cupei României.

Am descătușat o bucurie imensă pe Cluj Arena. Petrecerea abia începe acum, a fost o victorie muncită. Nu cred că trebuie contestată, am dovedit că suntem o echipă bună. Primesc o primă băieții, au pachete pentru fiecare fază a Cupei, prime vor fi pentru tot lotul. Le-am promis și trebuie să onorăm. Săptămâna asta strângem tot ce vine de la puținii sponsori pe care îi avem și îi premiem. Băieții merită că au muncit. Cu Steaua (n.r. FCSB) am jucat, cu Dinamo am jucat de două ori, n-aș zice nu unei întâlniri cu oltenii, să-i vedem mai bine la față. Ar fi bine și cu o echipă de Liga a doua sau a treia, îi cunoaștem mai bine și am avea o șansă în plus“. a declarat Marius Semeniuc pentru FANATIK.

Sănătatea Cluj a eliminat Viitorul în șaisprezecimile Cupei. Sursă Foto: Sportpictures
Sănătatea Cluj a eliminat Viitorul în șaisprezecimile Cupei. Sursă Foto: Sportpictures

Îmbinarea experienței cu tinerețea au eliminat Viitorul

Marius Semenic consideră că suprafața de joc de pe Cluj Arena, care a fost afectată de ploile din ultima perioadă, a contribuit la performanța reușită în fața Viitorului. Președintele clujenilor a evidențiat și prestația apreciabilă a celor doi tineri, Darius Mic (18 ani) și Cătălin Creț (20 de ani), care au intrat în primul 11 alături de jucătorii experimentați ai celor de la Sănătatea Cluj.

“Am avut o vreme azi… potrivită pentru noi, un lot cu gabarit, am fost avantajați de gazon. Încercăm sa îmbinăm experiența cu tinerețea, am avut doi copii extraordinari azi (n.r. Darius Mic și Cătălin Creț). La Ionuț Rada, la Laurențiu Rus ne așteptam să joace bine, dar cei doi copii s-au remarcat azi”, a adăugat președintele celor de la Sănătatea Cluj.

În urma victoriei obținută în fața celor de la Viitorul, Sănătatea Cluj va prelua statutul echipei lui Gică Hagi și va fi în prima urnă la tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României.