Sănătatea Cluj, pregătită de meciul cu Steaua: “O să le facem una-două surprize”. Unde se va juca meciul

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
11/10/2017, 14:23
Sănătatea Cluj, pregătită de meciul cu Steaua: “O să le facem una-două surprize”. Unde se va juca meciul

Miercuri a avut loc tragerea la sorţi pentru 16-imile Cupei României. Sănătatea Cluj – FCSB este unul dintre cele mai aşteptate meciuri din această fază. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în această competiţie în sezonul 2011-12 – VEZI DETALII AICI. Meciul de acum şase ani s-a jucat la Buzău, motivul fiind acela că stadionul echipei din Cluj nu putea să fie folosit.

Aurelian Ghişa, patronul lui Sănătatea Cluj, a declarat că meciul din 16-imile Cupei României se va juca pe Cluj Arena, stadionul echipei U Cluj fiind prima opţiune a clubului. Acesta a mai precizat că încă nu s-a gândit ce preţ vor avea biletele la meciul cu FCSB, însă se aşteaptă ca fanii echipei să vină în număr cât mai mare. Ghişa a vorbit şi despre obiectivul echipei, acesta a spus că speră ca Sănătatea să ajungă măcar până în prelungirile meciului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce surprize pregătesc clujenii înainte de Sănătatea – FCSB

“Vom închiria stadionul Cluj Arena, e prima noastră opţiune. Când am jucat cu Steaua data trecută, stadionul era gata, dar nu avea semnătura de dare în folosinţă. Lipsea o semnătură şi de asta am ajuns la Buzău. Nu ştim ce preţ vom pune la bilet, dar fiind o echipă a Clujului care joacă împotriva Stelei. Cred că oamenii vor vrea să vină la un altfel de meci decât cel din campionat. E un meci mai special. Vă aduc aminte că la meciul cu Dinamo, jucat în Cupă pe stadionul CFR-ului, au fost 6000 de oameni. Ne-am bucurat mult. Dat fiind faptul că întâlnim o echipă aproape calificată în primăvara europeană, am vrea ca măcar dintr-o întâmplare să ajungem în prelungiri. Măcar atât! Să dea bine că am luptat cât am putut”, a declarat Aurelian Ghişa pentru gsp.ro.

Patronul formaţiei clujene a susţinut că va aduce unul sau doi jucători pentru meciul cu FCSB. În urmă cu şase ani, Ionel Ganea a fost adus special pentru meciul din 16-imile Cupei României cu Steaua Bucureşti. “Ne gândim la ceva spectaculos. Dacă acum s-a făcut tragerea la sorţi şi există această şansă să jucăm cu Steaua, cu siguranţă vom face o echipă competitivă, adică unul sau două transferuri speciale pentru a face faţă Stelei”, a mai precizat Aurelian Ghişa.

Închide ×