Fotbal intern

Special. Fiul lui Pompiliu Stoica, 14 ani, debut cu gol la echipa mare!

UPDATE. Nicolae Dică i-a oferit şansa lui Ianis Stoica să debuteze la Steaua la vârsta de 14 ani. În minutul 61 l-a trimis pe teren în locul lui Golofca. Şi nu doar că a debutat, dar a şi...
26.10.2017 | 00:08
Special Fiul lui Pompiliu Stoica 14 ani debut cu gol la echipa mare

UPDATE. Nicolae Dică i-a oferit şansa lui Ianis Stoica să debuteze la Steaua la vârsta de 14 ani. În minutul 61 l-a trimis pe teren în locul lui Golofca. Şi nu doar că a debutat, dar a şi marcat golul de 6-1, cel care a închis tabela! Vezi mai jos povestea celui mai tânăr debut din istoria “roş-albaştrilor” şi ce a declarat Ianis Stoica după partidă (DETALII AICI)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sănătatea – Steaua este partida pentru care Nicolae Dică a decis să convoace câţiva puşti de mare viitor din cadrul centrului de copii şi juniori ai clubului vicecampionilor. Pe lângă Ştefan Pacionel, informaţie oferită în exclusivitate de către FANATIK.RO (Vezi detalii), “Dicanio” a hotărât să îl oprească în lotul de 18 şi pe Ianis Stoica, fiul fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Pompiliu Stoica. Cei doi sunt reprezentaţi de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan.

Soţia fostului antrenor al roş-albaştrilor este de părere că Steaua poate să obţină bani mulţi de pe urma unor tineri jucători pe care-i are acum în curte.”Îmi doresc ca Steaua să-şi crească puştii şi să ii vândă cu milioane. Consider că pentru un copil este foarte important să joace la Steaua, care este în acest moment echipa numprul 1 ca brand. Orice manager îşi doreşte să aibă jucători la Steaua, un club care vinde pe milioane”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.RO.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Sănătatea – FCSB, primul meci al lui Ianis Stoica?

FANATIK.RO a luat legătura cu părinţii lui Ianis Stoica. Aceştia au acceptat cu plăcere să ne vorbească despre începutul de carieră al fiului lor, care este văzut de cei de la club ca un viitor atacant de succes. Suntem extrem de mândri că domnul Dică a decis să îl ia în lot pe Ianis. Am ajuns la Cluj de marţi şi sperăm din tot sufletul ca prezenţa noastră la meci o să îl mobilizeze şi mai tare pe Ianis. El este un copil care a muncit tare mult, iar dacă a ajuns acum în lotul mare al Stelei se datorează muncii şi pregătirii pe care a făcut-o în ultimele luni. Ştim că domnul Mihai Stoica l-a monitorizat pe Ianis la ultimele lui meciuri şi suntem convinşi că dacă dânsul nu observa calităţi la băiatul nostru, atunci el nu ajungea acum să primească o astfel de şansă”, ne-a mărturisit Magda Stoica.

Pompiliu Stoica, fostul fotbalist al Stelei, s-a arătat extrem de bucuros de situaţia în care se află acum fiul său de 14 ani. “Este o zi şi sper să fie o seară foarte fericită pentru noi. Chiar nu îmi vine să cred că fiul nostru de doar 14 ani a ajuns în lotul mare al Stelei! Sper din tot sufletul să mă depăşească. A muncit tare mult. A început fotbalul la Petrolul, iar apoi a fost o perioadă şi în Germania. Însă până la urmă a ajuns la Steaua şi ne bucurăm pentru această decizie. Ianis are un stil de joc ofensiv şi este mult diferit faţă de mine. Spre exemplu, la 14 ani, el are deja 1,83 m şi se bazează şi pe forţă. Dacă o să debuteze în meciul de la Cluj ar fi excelent. Dacă nu, atunci se va întoarce la treabă şi o să muncească şi mai tare”, a încheiat Pompiliu Stoica.