Fotbal intern

Ianis Stoica, emoţii mari: “Ceva incredibil! Aş putea scrie o carte!”

Ianis Stoica a debutat cu gol pentru FCSB în partida Sanatatea - Steaua 1-6. (vezi detalii aici)...
26.10.2017 | 00:02
Ianis Stoica emotii mari Ceva incredibil As putea scrie o carte

Ianis Stoica a debutat cu gol pentru FCSB în partida Sanatatea – Steaua 1-6. (vezi detalii aici)

Fiul lui Pompiliu Stoica a fost foarte emoţionat la finalul meciului şi a povestit ce a însemnat pentru el să înscrie chiar în meciul de debut la “roş-albaştri”, în partida în care Steaua s-a calificat în optimile Cupei României. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

“Acest gol mă bucură foarte mult. Mi-am dedicat toată viaţa fotbalului, am 14 ani. Este visul oricărui jucător să fie campion. Tatăl meu mi-a explicat că este foarte greu să pun tricoul Stelei pe mine, să vină Alibec sau Budescu să-mi zică salut a fost foarte important. Mi-a dat încredere. Ştiam că sunt în lot, de duminică, şi nu mi-a decât încredere pentru că am fost urmărit. Mi-a dat încredere să joc şi pentru mine a fost cel mai important. M-am gândit la meci, credeam că voi juca doar 5 minute, am reţinut tot jocul, cred că aş putea să scriu o carte despre acest meci, pentru mine este incredibil.

Ianis Stoica, după Sanatatea – Steaua 1-6

Eu am mai multă forţă, el era mai tehnic, el avea mai multă viteză. Eu sunt puţin mai înalt şi driblez foarte bine, plec prin spaţii şi asta mă ajută foarte mult. Pentru mine, de când m-a chemat la încălzie şi a zis <Hai, Stoica>, simţeam că visez, a fost totul incredibil. Eu vreau să fac paşii corecţi, să muncesc şi când voi fi chemat la prima echipă să dau tot ce am mai bun, să înscriu şi să-mi ajut echipa”, a  spus Ianis Stoica la finalul meciului.

Vezi aici povestea lui Ianis Stoica, jucătorul FCSB-ului în vârstă de 14 ani care a debutat cu Sănătatea Cluj.

Trăirile tatălui

Pompiliu Stoica, tatăl stelistului, a vorbit şi el la finalul partidei: “M-am simţit fericit. Sper să continue să muncească şi rezultatele se vor vedea. Una când debutezi ca jucător, şi alta e când asişti la debutul copilului tău, emoţii mari. I-am zis să respecte ce zice antrenorul şi să vină şi el cu ceva în plus. Trebuie să muncească şi mai mult. E foarte greu. În primul rând, motivaţie mai mare ca să debutezi la o asemenea vârstă, şi mai ales că a şi marcat va avea mai multă încredere. Sper eu să fie acelaşi copil pe care îl ştiu”, a spus Pompiliu Stoica la finalul meciului.

Tags: