Probleme pentru Sanchez! 16 luni de închisoare pentru starul “diavolilor”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 14:19
Probleme pentru Sanchez! 16 luni de închisoare pentru starul “diavolilor”

Alexis Sanchez a fost acuzat de evaziune fiscală de justiţia din Spania, iar fotbalistul de 29 de ani a ajuns la un acord cu procurorii. Starul celor de la Manchester United a acceptat o pedeapsă de 16 luni cu închisoarea.

Cu toate astea, Alexis Sanchez nu va ajunge în spatele gratiilor. În Spania, pedepsele mai mici de 24 de luni nu implică efectuarea pedepsei în închisoare, astfel pedeapsa va fi una cu suspendare.

Sanchez a fraudat statul spaniol cu un milion de euro

Atacantul “diavolilor” a acceptat să returneze în întregime suma datorată, dar şi dobânzile aferente. În cazul în care fotbalistul va recidiva în următorii doi ani, Alexis Sanchez va ajunge în spatele gratiilor.

Internaţionalul chilian a recunoscut că a fraudat statul spaniol cu un milion de euro în perioada în care a evoluat pentru FC Barcelona. Alexis Sanchez a primit banii pentru drepturi de imagine, însă i-a trecut pe o firmă din Malta.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.