Probleme pentru Sanchez! 16 luni de închisoare pentru starul "diavolilor"

alexis sanchez, manchester united, inchisoare

Alexis Sanchez a plecat de aproape patru ani din Spania, însă chilianul are probleme cu justiţia. Starul lui Manchester United a fost condamnat la 16 luni de închisoare.

Alexis Sanchez a fost acuzat de evaziune fiscală de justiţia din Spania, iar fotbalistul de 29 de ani a ajuns la un acord cu procurorii. Starul celor de la Manchester United a acceptat o pedeapsă de 16 luni cu închisoarea.

Cu toate astea, Alexis Sanchez nu va ajunge în spatele gratiilor. În Spania, pedepsele mai mici de 24 de luni nu implică efectuarea pedepsei în închisoare, astfel pedeapsa va fi una cu suspendare.

Sanchez a fraudat statul spaniol cu un milion de euro

Atacantul "diavolilor" a acceptat să returneze în întregime suma datorată, dar şi dobânzile aferente. În cazul în care fotbalistul va recidiva în următorii doi ani, Alexis Sanchez va ajunge în spatele gratiilor.

Internaţionalul chilian a recunoscut că a fraudat statul spaniol cu un milion de euro în perioada în care a evoluat pentru FC Barcelona. Alexis Sanchez a primit banii pentru drepturi de imagine, însă i-a trecut pe o firmă din Malta.